Νεαρός κατηγορείται για αρπαγή της 13χρονης


Συνεχίζονται οι έρευνες - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του Αλβανού μετά από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην Καβάλα προκειμένου να εντοπιστεί η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή.

Ειδικοί σκύλοι, αστυνομικοί κι ελικόπτερο της αστυνομίας κάνουν εντατικές έρευνες προκειμένου να ερευνήσουν την ευρύτερη περιοχή του δήμου Παγγαίου ώστε να εντοπιστεί η ανήλικη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει το στίγμα του καρτοκινητού που έχει στην κατοχή της η 13χρονη.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 23χρονου ο οποίος είναι υπήκοος Αλβανίας και κατηγορείται για αρπαγή ανήλικης.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα, διατηρούσε συχνή επαφή με την ανήλικη, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης (facebook), ενέχεται στην αρπαγή της.

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 23χρονου Αλβανού.

Πρόκειται για τον AJAZI (επ.) MARJON (ον.) του FATMIR και της RAZIE, που γεννήθηκε στις 25-03-1990 στην Αλβανία, προσωρινά κάτοικος Λουτρών Ελευθερούπολης Καβάλας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) ή τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, καθώς και στους τηλεφωνικούς αριθμούς:

210- 6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής
210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής
210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Σημειώνεται ότι φωτογραφίες της ανήλικης έχουν δοθεί με την συναίνεση των οικείων, για αναζητήσεις, στο Amber Alert, το οποίο και έχει ενεργοποιηθεί.







 newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ