Ψήφισαν 472 στο ΠΑΣΟΚ Άρτας


Κάποτε σε εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ Άρτας, ψήφιζαν πάνω από 3000 άτομα, αλλά στην χθεσινή διαδικασία που πήραν μέρος 472 μέλη και φίλοι στο Δήμο Αρταίων,...


...το νούμερο θεωρείται μεγάλο και για κάποιους στοιχείο πανηγυρισμού, θαρρώντας ότι γυρίζει το πολιτικό παιχνίδι… Και το δεύτερο στοιχείο της εκλογικής διαδικασίας. Και οι έσχατοι έσονται πρώτοι!

Έτσι φαίνεται να είδαν κάποιοι το αποτέλεσμα της εσωκομματικής διαδικασίας, οι εναπομείναντες φίλοι του τελευταίου των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών Δημήτρη Χαμπίπη, που είναι ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης της εν λόγω διαδικασίας. Όλα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ, ειδικά τώρα που οι πρώτοι έχουν αποχωρήσει, με θόρυβο μάλιστα.

Στα αποτελέσματα τώρα.

Για την οργάνωση του Δήμου Αρταίων ψήφισαν 472, άκυρα 6 και λευκά 7. Έλαβαν: Δημήτρης Χαμπίπης 76. Ανδρέας Οικονόμου 74. Πάνος Καραγιώργος 66, Βαγγέλης Τσιβίκης 50, Δημήτρης Τάτσης (σ.σ. δεν είναι ο πρώην γραμματέας) 39, Παναγιώτης Γόγολος 37, Κώστας Ρίζος 32, Θωμάς Ρίζος 23, Ντίνα Κοκοβέ 17, Νίκος Φλώρος 15, Ν. Φωτάκη 13, Έλη Κουφού 13, Ν. Χρήρας 3 και Κ. Μπούκας 2.

Λόγω της αυξημένης συμμετοχής μελών στην διαδικασία, εκλέγονται ως αντιπρόσωποι για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ όλοι. Ανάλογες διαδικασίες έγιναν και στους υπόλοιπους Δήμους του νομού, που κι εκεί η συμμετοχή ήταν αυξημένη.

Στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, μεταξύ των άλλων εξελέγη ο Όμηρος Καπέλης και ο Σωτήρης Κουτσααύτης.

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έντεκα ήταν οι υποψήφιοι στην Πρέβεζα, εκλέχτηκαν και οι έντεκα κι εκεί λόγω αυξημένης συμμετοχής μελών.

Είναι οι: Βαρτελάτου Στυλιανή 80, Ζήσης Ευάγγελος 45, Καρασαββίδης Φώτιος 19, Κοκκαλης Σπυρίδων 46, Κωλέτσης Ανδρέας 44, Λογοθέτης Βασίλειος 3, Ντούσκα Μαρίνα 16, Παππαδόπουλος Ιωάννης 46, Παπαϊωαννίδης Αλέξανδρος 63, Πουλίσης Άγγελος 38, Τριάντης Δημήτριος 8.

gnomiartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης