Περιφέρεια και Υπάλληλοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους


Με τις ευχές όλων για μια δημιουργική χρονιά με γνώμονα την συνεργασία των υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφέρειας Ηπείρου και του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας. 


Στο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης ευχαρίστησε το προσωπικό της Περιφέρειας για τη συνεργασία τους στην καθημερινή διευθέτηση των ζητημάτων των πολιτών. "Εμείς είμαστε υπηρεσία και παρέχουμε βοήθεια στον κόσμο", σημείωσε.

Ακόμη, επανέλαβε την αντίθεση όλων των Περιφερειαρχών, όπως αυτή έχει εκφραστεί με τις σχετικές ενέργειες της ΕΝ.ΠΕ., στη διαδικασία διαθεσιμότητας που έχουν τεθεί και υπάλληλοι της Περιφέρειας. «Ειδικά στην Περιφέρεια Ηπείρου είναι όλοι χρήσιμοι. Είμαστε λίγοι, δεν είμαστε πολλοί. Για αυτό πρέπει να σηκωθούμε πιο ψηλά», τόνισε.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων κ. Τ. Καλογιάννη, περιφερειακοί σύμβουλοι, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας και δεκάδες υπάλληλοι.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας κ. Ι. Λυκοτραφίτης, καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κ.κ. Πρ. Χατζηεφραιμίδης και Ι. Παπαδημητρίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ