Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης


Συνάντηση γνωριμίας του Δημάρχου Αρταίων Ιωάννη Παπαλέξη πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012, στην Πρέβεζα με τον Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομο. Η επίσκεψη του Δημάρχου έγινε επί τη αναλήψη των καθηκόντων του κ. κ. Χρυσοστόμου. 


Στη συνάντηση επικράτησε πνεύμα συναντίληψης και έγινε μια πρώτη συζήτηση για τα θέματα που αφορούν τις περιοχές του Δήμου Αρταίων οι οποίες εκκλησιαστικά ανήκουν στην Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης και πιστοποιήθηκε η διάθεση της απαραίτητης συνεργασίας αλλά και αλληλοβοήθειας μεταξύ της εκκλησίας και του Δήμου.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος, δήλωσε χαρούμενος και ικανοποιημένος για την πρώτη συνάντηση και επιφυλάχθηκε να ανταποδώσει την επίσκεψη στο Δήμο Αρταίων.

Ο Δήμαρχος Αρταίων κλείνοντας τη συζήτηση, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Σεβασμιότατο κατά την άσκηση των καθηκόντων του, αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια της εκκλησίας, για το καλό του τόπου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ