ΑΡΤΑ: Πέντε τώρα οι «μνηστήρες» για το ΒΥΖΑΝΤΙΟ


Η Οικονομική Επιτροπή δεν κατέληξε σε απόφαση και θα συνέλθει εκ νέου… 

Οι δύο «μνηστήρες» της ενοικίασης του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ που παρουσιάστηκαν στην προηγούμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου,...


...στην χθεσινή συνεδρίαση έγιναν πέντε και το πράγμα, περί την ενοικίαση του χώρου, περιπλέκεται, αν και υπάρχει σκέψη η συνεδρίαση να επαναληφθεί και σήμερα το μεσημέρι, μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Όπως είναι γνωστό στην προηγούμενη συνεδρίαση προσφορές κατέθεσαν ο κ. Νίκος Σουραβλιάς, με πρόταση για ενοίκιο της τάξης των2.500 ευρώ και ο κ. Γ. Ιωάννου απ’ το Γρίμποβο με οικονομική πρόταση της τάξης των 2.900 ευρώ και κάποιες επί πλέον προσφορές προς το Δήμο Αρταίων. 

 Στην χθεσινή συνεδρίαση παρουσιάστηκαν ακόμη ο κ. Μάξιμος Γεωργόπουλος, που εκπροσωπούσε τον κ. Διαμάντη ο οποίος βρίσκεται στην Γερμανία και η προσφορά που κατέθεσε είναι της τάξης των 2.950, ο κ. Ηλίας Μαζαράκος τον οποίο εμφανώς προβοκάρισε ο δήμαρχος κ. Γ. Παπαλέξης και στην ουσία δεν του επέτρεψε να καταθέσει προσφορά και ο κ. Νίκος Μπανταλούκας, ο οποίος εκπροσωπούσε τον Σύλλογο «ΣΚΟΥΦΑΣ» και πρότεινε ο χώρος να γίνει βιβλιοθήκη και σαν ενοίκιο το ποσό των 200 ευρώ μηνιαίως. 

Η συζήτηση ανάμεσα στα μέλη της οικονομικής επιτροπής, παρόντος και του δημάρχου κ. Γ. Παπαλέξη, διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες, αλλά απόφαση δεν ελήφθη. Πάντως με το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε, η όποια απόφαση της οικονομικής επιτροπής ληφθεί, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, ενώ υπάρχει ανοιχτό και το ενδεχόμενο ενστάσεων και άλλων διαδικασιών…

gnomiartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης