Επίσκεψη Τέρενς Κουίκ στο Δημαρχείο Άρτας


Το Δήμαρχο Αρταίων Γιάννη Παπαλέξη επισκέφτηκε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" κ.Τέρενς Κουίκ, στα πλαίσια της περιοδείας του σε 16 νομούς της χώρας, ενόψει των προσυνερδιακών εκδηλώσεων που θα καταλήξουν τέλη Απριλίου στο Ιδρυτικό Συνέδριο των "Ανεξάρτητων Ελλήνων". 


Ο κ. Παπαλέξης έθεσε υπόψιν του κυρίου Κουίκ τα οξυμένα προβλήματα που καθημερινά προκύπτουν στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ιδιαίτερα μετά την ψήφιση των τελευταίων μέτρων που οδηγούν τους Δήμους σε οικονομικό αδιέξοδο, αφού οι νέες περικοπές τους αφαιρούν τη δυνατότητα να παράσχουν υπηρεσίες προς τους δημότες.

Ο κ. Παπαλέξης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια αξιοποίησης των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που καταβάλει ο Δήμος, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε πηγή χρηματοδότησης.

Ο κύριος Κουίκ από την πλευρά του κατήγγειλε την μνημονιακή πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης, ανέφερε ότι η πολιτική αυτή οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο και ευχήθηκε σύντομα να υπάρξουν οι εξελίξεις που θα οδηγήσουν τη χώρα στην απαγκίστρωση απ'το μνημονιακό τέλμα.

Τέλος ο κύριος Κουίκ έκανε εκτενή αναφορά για το επικείμενο συνέδριο των ανεξάρτητων Ελλήνων και αντάλλαξε ευχές και δώρα με το Δήμαρχο.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης