Η αρτινή Τζούλια και η επίθεση που δέχτηκε…


Από την Αστυνομία, δεν επιβεβαιώνεται το περιστατικό... 

Στο «e-magazin.gr» διαβάσαμε πρώτη φορά, για την αρτινή σωσία της Τζούλιας Αλεξανδράτου, η οποία κατάγεται απ’ την Άρτα και ζει στην Άρτα, κάνοντας παράλληλα δουλειές στο μόντελινγκ στην Αθήνα. 


Η είδηση συμπληρωνόταν με το γεγονός ότι η Kate Νάκου (αυτό είναι το όνομά της) είναι και μητέρα ενός παιδιού, το οποίο προσπαθεί να μεγαλώσει με τιμιότητα, υπονοώντας ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει την Τζούλια Αλεξανδράτου, στην οποία μοιάζει καταπληκτικά. Την αναζητήσαμε αυτή την κοπέλα, για να την παρουσιάσουμε κι εμείς, αλλά δεν ήταν εφικτό… Το αφήσαμε. 

Όμως το «e-magazin.gr»… ξαναχτύπησε. Και νέα είδηση για την Kate Νάκου, την οποία τώρα παρουσιάζει ως θύμα άγριας επίθεσης που εδέχθη απ’ τον πατέρα του παιδιού της. Γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα: 

«Με καταγωγή από την Άρτα και με ένα παιδί η Kate παλεύει εδώ και έξι μήνες να επιβιώσει και να μεγαλώσει με αξιοπρέπεια το παιδάκι της χωρίς τον σύντροφό της. Έναν Dj που ναι μεν αναγνώρισε το κοριτσάκι τους, αλλά ουδέποτε-σύμφωνα πάντα με την Kate-έχει ενδιαφερθεί για το μωρό. 

Το κορίτσι σύμφωνα με την καταγγελία της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της, όταν τον συνάντησε παραμονή Χριστουγέννων, προκειμένου να του ζητήσει τον λόγο που δεν ενδιαφέρεται για το παιδί τους. Τι λέει η ίδια; «Πήγα στο μαγαζί που διατηρούν οικογενειακώς στην Άρτα να του ζητήσω απλά να κάνει κάτι τις μέρες των γιορτών για το παιδί. 

Παράλληλα του έδωσα και ένα ερωτικό γράμμα από μια κοπέλα, άγνωστή προς εμέ, που είχε στείλει στο σπίτι μου. Δε μπορούσα να χωνέψω ότι παράλληλα με μένα διατηρούσε σχέση και με άλλη κοπέλα. Δε μπορούσα να χωνέψω ότι κουβαλούσα το παιδί του κι εκείνος έβγαζε τα μάτια του με άλλη. Του ζήτησα τον λόγο. Εκείνος αντί να μου δώσει εξηγήσεις με έπιασε από τον λαιμό, με χτυπούσε κλωτσιές και μπουνιές ώσπου κάποια στιγμή λιποθύμησα. Όταν ξύπνησα ήμουν στο νοσοκομείο». 

Προσπαθήσαμε να ψάξουμε, από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον εννοείται, το γεγονός, αλλά στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και το Νοσοκομείο, δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο, για το περιστατικό αυτό. Να είναι αλήθεια όλα αυτά ή να παίζεται κάποια άλλη ιστορία, που με τον καιρό μπορεί να αποδειχτεί; Ο καιρός θα δείξει… 

gnomiartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ