ΠΕΤΑ ΑΡΤΑΣ: Συνέλαβαν 45χρονη


Συνελήφθη στις 30-12-2012 το απόγευμα στο Πέτα Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, 45χρονη ημεδαπή,... 


....διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης δύο (2) μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων.

Συνελήφθη αλλοδαπός για απόπειρα κλοπής καυσόξυλων

Την 29-12-2012 το μεσημέρι στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αποπειράθηκε να αφαιρέσει καυσόξυλα από μάντρα εμπορίας καυσόξυλων. Επίσης, από την προανάκριση προέκυψε ότι σε βάρος του 39χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης (5) μηνών, για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

Συνελήφθησαν την 29/12/2012 το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, ένας 25χρονος υπήκοος Αφγανιστάν και μία 23χρονη υπήκοος Μαρόκου, οι οποίοι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, κατείχαν και επέδειξαν πλαστές ταυτότητες Ρουμανίας, με σκοπό την έξοδό τους από τη χώρα μας. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα είχαν προμηθευτεί από την περιοχή της Ομόνοιας Αττικής, έναντι του χρηματικού ποσού των (2.000) ευρώ. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο κατασχέθηκαν.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη την 30-12-2012 το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με υπολείμματα κάνναβης, μία μεταλλική συσκευή κοπής κάνναβης και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε σκόνη άγνωστης χημικής σύνθεσης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Ζωοκλοπή

Στις 30-12-2012 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών Θεσπρωτίας ότι στις 28-12-2012 αφαιρέθηκαν από την περιοχή Κώτσικα Θεσπρωτίας δέκα (10) αγελάδες, ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών Θεσπρωτίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ