ΑΡΤΑ: Σύσκεψη για την πρωτοβουλία «Epirus Friendly Shopping»


Σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά, παρουσία του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη, προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Περιφέρειας Ηπείρου κ. Οδυσσέα Πότση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Άρτα, με αντικείμενο συζήτησης την πρωτοβουλία «Epirus Friendly Shopping», μια κίνηση που στοχεύει στη στήριξη των τοπικών αγορών της Ηπείρου, αλλά και των καταναλωτών.


Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αρταίων κ. Τσιρογιάννης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Παπάζογλου, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας ο κ. Χουλιάρας, ο γενικός διευθυντής Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου κ. Βαγενάς και ο Δ/ντής Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Άρτας κ. Μιχάλης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τη συμμετοχή των επιχειρηματιών της περιοχής στην πρωτοβουλία «Epirus Friendly Shopping» και ομόφωνα συμφωνήθηκαν οι διαδικασίες για την ενεργοποίηση και την προώθησή της.

Με την έναρξη της πρωτοβουλίας όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν να συμμετέχουν, θα αναρτούν το ειδικό σήμα του «Epirus Friendly Shopping» με το ποσοστό έκπτωσης και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που αφορά. Παράλληλα θα υπάρχει ιστοσελίδα, μέσα από την οποία ο επισκέπτης – καταναλωτής θα μπορεί να αναζητεί τις τρέχουσες προσφορές και όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Ο κ. Πότσης επισήμανε ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στηρίζεται στην εθελοντική συμμετοχή των επιχειρηματιών καθώς οι ίδιοι θα κρίνουν πότε και με ποιο τρόπο θα συμμετάσχουν. Τόνισε ότι η Περιφέρεια και ειδικότερα η Π.Ε. Άρτας θα έχει υποστηρικτικό ρόλο, ενώ το χρονικό διάστημα συμμετοχής, το ποσοστό έκπτωσης των προϊόντων και των υπηρεσιών θα καθορίζεται από τον εκάστοτε επιχειρηματικό φορέα.

Ο κ. Ψαθάς δήλωσε ότι για την επιτυχία της πρωτοβουλίας είναι αναγκαία τόσο η συμμετοχή των επιχειρηματιών της περιοχής μας όσο και η στήριξή της από τους καταναλωτές και τόνισε πως η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ενεργειών της Περιφέρειας Ηπείρου για τη στήριξη και τόνωση της τοπικής αγοράς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ