Επίσκεψη του Hannes Swoboda σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα 29 - 30 Οκτωβρίου 2012


Ο Πρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Hannes Swoboda, επισκέπτεται την Ελλάδα την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη (29 - 30/10/2012), όπου θα έχει σειρά επαφών/συναντήσεων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με πολιτικούς οικονομικούς και κοινωνικούς φορείς της χώρας. 


Θα μιλήσει επίσης σε Ημερίδα που διοργανώνει η εκ των Αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννυ Ποδηματά με θέμα «Περνώντας από τα λόγια στις πράξεις: μια δίκαιη και βιώσιμη ανάκαμψη για την Ελλάδα και την Ευρώπη». 

Με την επίσκεψη αυτή ο Hannes Swoboda, θέλει να εκφράσει την αλληλεγγύη και στήριξη της Ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στον ελληνικό λαό και να στηρίξει τις προσπάθειες που οδηγούν στην ανάπτυξη και στην καταπολέμηση της ανεργίας. 

Παράλληλα θα ενημερωθεί σχετικά με την εφαρμογή του μεταρρυθμιστικού προγράμματος όπως επίσης και για τις πολιτικές και κοινωνικές επιπτώσεις της κρίσης και των μέτρων. Αναλυτικά, ο Hannes Swoboda θα έχει ξεχωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Πρόεδρο του Σύριζα Αλέξη Τσίπρα, τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, το Δήμαρχο Αθήνας Γεώργιο Καμίνη και το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Θα συναντηθεί επίσης με Πανεπιστημιακούς και εκπροσώπους Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ