ΜΠΡΑΒΟ Χάρη !!!


Πρώτο βραβείο στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων για το 17χρονο μαθητή Χάρη Ιωάννου των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα - Γείτονα (Παλλήνη)!


Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ένας έφηβος μαθητής μάς κάνει περήφανους με τη δημιουργική, πρωτότυπη και καινοτόμο δημιουργία του, αποδεικνύοντας περίτρανα πως υπάρχει διέξοδος από την οικονομική, ηθική και πολιτιστική κρίση. (Δείτε το βίντεο)


Οι νέοι μας έχουν τις λύσεις και μας δείχνουν το δρόμο… Ο Χάρης Ιωάννου με το σχέδιο και την κατασκευή : «Μηχανή ενίσχυσης δύναμης και υποβοήθησης κινήσεων παλάμης» συμμετείχε αρχικά στο 2ο Συνέδριο Επιστήμης και Τεχνολογίας, ACSTAC στο Κολέγιο Ανατόλια, στη Θεσσαλονίκη, από 9 έως 11 Μαρτίου 2012.


Στη συνέχεια πήρε το 1ο βραβείο στον Εθνικό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων για το έτος 2012 και η ειδική επιστημονική επιτροπή του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων την έκρινε αξιόλογη, ενδιαφέρουσα και καινοτόμο ιδέα για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 24ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για Νέους Επιστήμονες.

Στον 24ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό, στον τομέα της Μηχανικής, που διεξήχθη 21 – 26 Σεπτεμβρίου 2012 στην Μπρατισλάβα, ο Χ. Ιωάννου συμμετέχοντας κατέκτησε την 1η θέση.




Πηγή: http://www.cgs.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης