ΑΡΤΑ: Χωρίς κανένα απρόβλεπτο τα εγκαίνια


•Δεν ήρθαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής… •Ήρθαν οι αντεξουσιαστές που ήθελαν να αντιπαρατεθούν μαζί τους 

 Όλα ήρεμα στην εκδήλωση εγκαινίων της εμποροπανήγυρης της Άρτας, την ώρα που τα μεγάλα κανάλια, στα δελτία των 8, διαλαλούσαν ότι στο χώρο είχαν εισέλθει ομάδες της Χρυσής Αυγής και είχαν επιτεθεί σε αλλοδαπούς εμπόρους, όπου τους διέλυσαν τους πάγκους. 


 Η νύχτα έγινε ημέρα, μετά τον χαιρετισμό του δημάρχου Γιάννη Παπαλέξη, ο οποίος αναφέρθηκε στον θεσμό και την αναγκαιότητα της διοργάνωσης της εμποροπανήγυρης, η οποία φέτος έχει να παρουσιάσει κάποιες αλλαγές. 

Για ένα τέταρτο περίπου, τα βεγγαλικά φώτιζαν τον ουρανό και δημιουργούσαν ένα υπερθέαμα, το οποίο μάλλον δεν ταιριάζει με τις ημέρες της φτώχειας και της εξαθλίωσης που διάγουμε. Όμως έτσι το εκτίμησε ο δήμαρχος και η δημοτική επιχείρηση που διοργανώνει την εμποροπανήγυρη, έτσι και έγιναν τα πράγματα. 

 Είχε προηγηθεί η ομιλία του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Χρήστου Γιώτη, ο οποίος αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει φέτος στην εμποροπανήγυρη και τις θεώρησε σημαντικές. 

Στον αγιασμό που προηγήθηκε χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτας κ.κ. Ιγνάτιος, ο οποίος και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην διοργάνωση. Αντιπαραθέσεις Όμως τα βλέμματα όλων δεν ήταν στραμμένα στο εσωτερικό της εμποροπανήγυρης, αλλά στην είσοδο του εκθεσιακού, όπου από νωρίς είχαν λάβει θέση τα άτομα μιας ομάδας αντεξουσιαστών, οι οποίοι όπως μάθαμε βρέθηκαν εκεί, προκειμένου να αντιπαρατεθούν με τις ομάδες της Χρυσής Αυγής. 

Η Αστυνομία, που είχε ενισχυθεί και με άνδρες άλλων αστυνομικών διευθύνσεων της Ηπείρου, τους είχε περιορίσει σε μια γωνιά της εισόδου. Δεν έγινε τίποτα και η ομάδα αποχώρησε, για να κάνει μια μικρή πορεία στο κέντρο της πόλης, η οποία και έληξε ήρεμα…

gnomiartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης