Ένας υπέροχος γάμος στο Συρράκο


Νέο ξεκίνημα ζωής για δυο νέους Αθηναίους 

Στις 6 Ιανουαρίου,μέσα στο χιονιά και υπό αντίξοες συνθήκες, δυο νέα παιδιά από την Αθήνα,ο Δημήτρης Καπετανάκης και η Δέσποινα Αγαθαγγέλου επισκέπτονται για πρώτη φορά το Συρράκο.


Μένουν άφωνοι με τον τόπο,τον ερωτεύονται και .... αποφασίζουν να ενώσουν για πάντα τις καρδιές τους εκεί, όπου το μεγαλείο της φύσης αγγίζει την τελειότητα.

Έτσι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου συγγενείς και φίλοι κατακλύζουν όλους τους ξενώνες του χωριού. Η στέψη του ζευγαριού τελείται στον Άι Νικόλα στις 18:30 και στην συνέχεια ακολουθεί δεξίωση στο χοροστάσι όπου οι παρευρισκόμενοι γέμισαν με κέφι και χορό το άδειο φθινοπωρινό τοπίο.

Με την παρουσία Dj ίσως για πρώτη φορά στο χοροστάσι της πλατείας του Συρράκου, εκτός από παραδοσιακή και Ελληνική μουσική, ήχοι Ευρωπαϊκής μουσικής κατακλύζουν το κέντρο του χωριού.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους... καλεσμένους των νεονύμφων να μένουν καταγοητευμένοι απ' την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία τους, να παρευρίσκονται σε γαμήλια τελετή σε έναν απ' τους πιο όμορφους παραδοσιακούς οικισμούς της Ελλάδος.

Εμείς με την σειρά μας να τους ευχηθούμε ολόψυχα, το Συρράκο να αποτελέσει γι αυτούς απαρχή μιας ευτυχισμένης ζωής και να τους περιμένουμε και για τα βαφτίσια των απογόνων τους.

sirrakiotis.blogspot.gr

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης