Στην εσωτερική σκάλα του φαρμακείου...


Συγκλονισμένη είναι όλη η κοινωνία της Άρτας, απ’ το μεσημέρι σήμερα, όταν έγινε γνωστή η αυτοκτονία γνωστής αρτινής φαρμακοποιού. 

Περί τις 12 το πρωί ο σύζυγός της άρχισε να την αναζητάει, μιας και το φαρμακείο ήταν κλειστό από προχθές το βράδυ, αφού είχε μεσολαβήσει και η γενική απεργία. 


Κάλεσε την Αστυνομία, να ανοίξει το φαρμακείο και μπαίνοντας σ’ αυτό, βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό θέαμα! Η φαρμακοποιός ήταν απαγχονισμένη σε θηλιά, που είχε δημιουργήσει στην εσωτερική σκάλα του φαρμακείου και ακολούθησε, μετά από αρκετή ώρα η μεταφορά της στο Νοσοκομείο της Άρτας, για τη νεκροψία νεκροτομή. 

Επρόκειτο να μεταφερθεί σήμερα στα Γιάννενα, αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό και θα μεταφερθεί αύριο το πρωί, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ένα γιατί κυριαρχούσε στα στόματα των πάρα πολλών πολιτών που βρέθηκαν εκείνη την ώρα έξω απ’ το φαρμακείο και ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία για την μεταφορά του πτώματος. 

Το γιατί ήταν έντονο και απελπιστικό, γιατί όσοι γνώριζαν την φαρμακοποιό, είχαν μόνο καλά λόγια να πουν γι’ αυτή και επί πλέον ότι ήταν ένας πράος άνθρωπος, που σ’ όλη της την πορεία στην Άρτα, δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή για σχόλια, πολύ δε περισσότερο να δείξει ότι μπορεί να έχει στο μυαλό της την αυτοκτονία. 

Κανένας δεν μπορεί να δώσει εξήγηση για την τραγική εξέλιξη και όσοι προσπαθούν να αναπαράγουν σχόλια ή ότι όλο και κάτι γνώριζαν, μάλλον κακό στην μνήμη της άτυχης φαρμακοποιού, κάνουν. 

 Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο στις 11 το πρωί, απ’ τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

 gnomiartas.gr

 ΑΡΤΑ: Πριν από λίγο αυτοκτόνησε φαρμακοποιός...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης