Πάτρα: Ο... αόρατος "προστάτης" των 15χρονων κοριτσιών που εκδίδονται στην πλατεία Όλγας


"Αηδιαστικό το θέαμα, παππούδες πάνε με τις... εγγονές τους", λένε οι περίοικοι 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την δημοσιογραφική έρευνα του thebest.gr για το καθεστώς υπαίθριας πορνείας στην πλατεία Όλγας στην Πάτρα, με πρωταγωνίστριες ανήλικες Ρομά και ηλικιωμένους Πατρινούς. 


Σύμφωνα με στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση του thebest.gr πίσω από τις κοπέλες - ορισμένες ηλικίας 15 και 16 ετών- κρύβεται μεσόκοπος άνδρας που τις... κατευθύνει, τις παρακολουθεί και εισπράττει τα χρήματα, αφήνοντας τους λίγα μόνο ευρώ για μεροκάματο...

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές ο άνδρας αυτός εμφανίζεται τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα στην πλατεία Όλγας, συνήθως κοντά στο σημείο που βρίσκονται τα δημόσια αποχωρητήρια και σε αυτόν καταφεύγουν μετά από κάθε ερωτική συνεύρεση - πολλές φορές υπαίθρια... - οι νεαρές κοπέλες. 

Πρόκειται για πρόσωπο μάλλον γνωστό στους περιοίκους αν κρίνουμε από την άνεση με την οποία μιλούσαν για εκείνον σήμερα το πρωί.

Όπως έχουμε ήδη γράψει οι νεαρές Ρομά χρεώνουν ελάχιστα ευρώ για τις ερωτικές τους υπηρεσίες και απευθύνονται κατά κύριο λόγο στους ηλικιωμένους θαμώνες της πλατείας. Μεταξύ των πελατών υπάρχουν και αρκετοί παπούδες όπως και πρόσωπα που ανήκουν σε γνωστές οικογένειες της πόλης.

"Από τις εννιά το πρωί ξεκινά το ερωτικό αλισβερίσι μέχρι αργά το απόγευμα και ποτέ τη νύχτα", είπε στο thebest.gr περίοικος, προσθέτοντας ότι "το θέαμα είναι αηδιαστικό... Υπερήλικες χαιδεύουν κορίτσια που θα μπορούσαν να ήσαν οι εγγονές τους"...

thebest.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ