Τραγωδία που δε τη χωρά ο νους! Την έπνιξε το νυφικό της


Τραγωδία με νεαρή Ελληνίδα που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στον βυθό ποταμού παρασυρμένη από το νερό, που μετέτρεψε σε βαρίδι το νυφικό της! 

Η νύφη είχε πάει για φωτογράφηση, ενώ μάταια προσπάθησε να τη σώσει ο φωτογράφος, που ανασύρθηκε σοκαρισμένος από τα νερά του ποταμού.


Ομορφη, έξυπνη, δυναμική προσωπικότητα. Είχε πρόσφατα αγοράσει ένα σπίτι όπως το ονειρευόταν, είχε ξεκινήσει να εργάζεται ως μεσίτρια, όπως επεδίωκε, είχε μεγαλώσει σε μια ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά πάνω απ’ όλα είχε παντρευτεί τον «Mr Perfect» κι είχαν περάσει αξέχαστο μήνα του μέλιτος στην Καραϊβική.

Η Μαρία Πανταζόπουλος τα είχε όλα στον Καναδά, όπου ζούσε με τους δικούς της ανθρώπους. Κι όμως, σχεδόν τρεις μήνες μετά τον γάμο της το ίδιο το νυφικό της έμελλε να γίνει αιτία να χάσει τη ζωή της.

Η 30χρονη κοπέλα ήταν ευτυχισμένη, όπως μαρτυρά η φίλη της Λίζα Πουσουλίδη μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Η κακιά στιγμή είναι αυτή που έκοψε το νήμα της ζωής της Μαρίας, που ήθελε, όπως λέει η φίλη της, να θυμάται για πάντα το νυφικό της, αντί να το έχει σ’ ένα κουτί. Ετσι, αποφάσισε να ακολουθήσει την τάση που θέλει τις νύφες να κάνουν μια φωτογράφηση σε «απρόσμενα» σημεία και μετά να καταστρέφουν το νυφικό.

Η Μαρία Πανταζόπουλος επέλεξε το ποτάμι της περιοχής του Κεμπέκ όπου έμενε. Συνεννοήθηκε με τον επίσης ελληνικής καταγωγής φωτογράφο Λούη Παγάκη και η φωτογράφηση ξεκίνησε, μόνο που δεν έμελλε να ολοκληρωθεί ποτέ.

Η 30χρονη κοπέλα μπήκε με το νυφικό στο νερό, θέλοντας ακόμα και να κολυμπήσει λίγο, όπως έλεγε, και ο φωτογράφος απαθανάτιζε τη βόλτα της.

Μόνο που δεν είχε υπολογίσει ότι το νερό που έβρεχε σιγά-σιγά το νυφικό της το έκανε βαρύ, πολύ βαρύ για τους ώμους της και τα μόλις πενήήντα κιλά της.

Σε χρόνο μηδέν το ύφασμα άρχισε να απορροφά μεγάλη ποσότητα νερού και η κοπέλα λύγισε. Επεσε στο νερό και αμέσως από το βάρος το σώμα της άρχισε να βυθίζεται.

Αντιλαμβανόμενος τι συνέβαινε ο φωτογράφος παράτησε τα πάντα και βούτηξε στο νερό για να βοηθήσει την 30χρονη. Εκείνη αρπάχτηκε από πάνω του, ωστόσο το μόνο που έκανε ήταν να συμπαρασύρει κι εκείνον στον βυθό.

Σοκαρισμένος ο φωτογράφος άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, ούτε όμως ο βοηθός του κατάφερε τίποτα. Οταν η κοπέλα έχασε τις δυνάμεις της και εγκατέλειψε την προσπάθεια να σωθεί, ο Παγάκης βούτηξε ξανά και ξανά για να τη βρει, χωρίς όμως να το καταφέρει.

Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία είχε καταφθάσει επιτόπου και δύο αστυνομικοί βούτηξαν στα νερά για να εντοπίσουν την 30χρονη. Τελικά, τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε αυτοδύτης της περιοχής που άκουσε για το συμβάν κι έσπευσε να βοηθήσει. Οσο για τον φωτογράφο και τον βοηθό του, μεταφέρθηκαν σε κατάσταση σοκ σε τοπικό νοσοκομείο.

Και είναι τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι, σύμφωνα με μαρτυρία ενός άλλου φωτογράφου, το ίδιο περιστατικό είχε συμβεί σε άλλη νύφη πριν από λίγο καιρό, εκείνη όμως κατάφερε να σωθεί
.   Espressonews.gr


madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης