"Κλειδώνουν" αποκρατικοποιήσεις, εφεδρεία και ειδικά μισθολόγια


Περάσαμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι ακούγοντας για μέτρα, περικοπές και μειώσεις... τώρα όμως, έφτασε η μεγάλη στιγμή να μπει και επίσημα «σφραγίδα» σε κάποια από τα σενάρια που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες!


Αύριο, Τετάρτη 29 Αυγούστου, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση αναμένεται να «κλειδώσουν» το πακέτο μέτρων των 11.5 δις ευρώ, το οποίο και θα παραδοθεί εντός του Σεπτεμβρίου στην τρόικα, η έκθεση της οποίας θα κρίνει τελικά την επόμενη δόση στη χώρα μας!

Αποκρατικοποιήσεις, νέα εφεδρεία αλλά και τα ειδικά μισθολόγια είναι πρώτα στη λίστα της αυριανής συνάντησης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα, οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης θα λάβουν το πακέτο στο οποίο έχει καταλήξει μετά από πολλές διαβουλεύσεις το οικονομικό επιτελείο.

Σύμφωνα με τα «Νέα», κατά την αυριανή σύσκεψη της κυβερνητικής τρόικας ο πρωθυπουργός αναμένεται να ζητήσει από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους να στηρίξουν την πολιτική της κυβέρνησης τόσο ουσιαστικά όσο και επικοινωνιακά, ενώ πολύ σημαντικό είναι να μην υπάρξουν διαρροές μέσα στις κοινοβουλευτικές ομάδες και των τριών κομμάτων.

«Στην αυριανή σύσκεψη προσέρχομαι για να συζητήσω για την εθνική στρατηγική της χώρας στην Ευρώπη» τόνισε πριν από λίγο στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο κος Βενιζέλος.

Υπενθυμίζουμε πάντως ότι στην χθεσινή τρίωρη σύσκεψη του υπουργού Οικονομικών με τους υπουργούς Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη, δεν υπήρξε συμφωνία για τα ειδικά μισθολόγια, ενώ όσον αφορά την εφεδρεία αναμένεται να καμφθούν οι ενστάσεις του Φώτη Κουβέλη με το πρόγραμμα της συνταξιοδοτικής ωρίμανσης.


 madata.gr
Star.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ