ΑΡΤΑ: Διαμαρτυρία των συνταξιούχων για τα νέα μέτρα

 
Τη διαμαρτυρία της για τα νέα μέτρα που ετοιμάζει η Κυβέρνηση εκφράζει η Ένωση Πολιτικών Συνταξιούχων Νομού Άρτας με επιστολή της προς τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα η οποία έχει ως εξής:


 "Όπως έχουμε πληροφορηθεί από τα Μ.Μ.Ε. (εάν είναι αλήθεια), η Κυβέρνηση ετοιμάζει νέα μέτρα για μείωση των αποδοχών μας, ώστε να καλύψει το δημοσιονομικό χρέος της χώρας. 

Κύριε Πρωθυπουργέ και Υπουργέ των Οικονομικών, πρέπει να γνωρίζετε και είμαστε βέβαιοι ότι το γνωρίζετε, ότι οι συνταξιούχοι και οι χαμηλόμισθοι έχουν υποστεί τόσα φοροεισπρακτικά μέτρα που άδειασαν το πενιχρό βαλάντιο και στέγνωσαν την αγορά. 

Το εισόδημά τους υπέστη περικοπή της τάξεως του 30%-40% μέσα σε δύο χρόνια, ακόμη και μεγαλύτερη αν συνυπολογίσει κανείς την αύξηση του φορολογικού βάρους και τα χρήματα που πληρώνουν καθημερινά σε γιατρούς και φάρμακα εξαιτίας του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
 

Για όλα αυτά κ. Πρωθυπουργέ και Υπουργέ των Οικονομικών οι συνταξιούχοι του Νομού Άρτας και μαζί με αυτούς όλης της Ελλάδας, με μια φωνή διαμαρτύρονται εντονότατα και δηλώνουν αγανακτισμένοι ότι δεν αντέχουν άλλο. Φτάνει πια! Όχι άλλο ψαλίδισμα στις χιλιοψαλιδισμένες συντάξεις, με διάφορες πονηρές και άδικες μεθόδους.
 

Κύριε Πρωθυπουργέ, παράκληση από τα περήφανα γηρατειά όλης της χώρας να μην αθετήσετε τις προεκλογικές σας υποσχέσεις πως οι συντάξεις δεν θα θιγούν.
Οι συνταξιούχοι ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν, έχουν στεγνώσει πια. Δεν γίνεται να συνυπάρχουν μισθός ή σύνταξη Βουλγαρίας και φορολογία Σκανδιναβίας".
 
Την επιστολή υπογράφουν ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  Ναπολέων Μαργώνης  και ο Γ. Γραμματέας        Ναπολέων Μακρής                              
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ