Και μετά ζητούν το «κεφάλι» του Έλληνα πολίτη...


Σκάνδαλο: Έχουμε 97.060 κτήρια αλλά νοικιάζουμε 902 για τις υπηρεσίες! Το ελληνικό κράτος έχει 97.060 κτήρια, αλλά νοικιάζει για να στεγάσει υπηρεσίες. Απίστευτο!



Αφήνει τα δικά του αναξιοποίητα και προτιμά να νοικιάζει από ιδιώτες! Συνολικά το κράτος νοικιάζει 902 ακίνητα από ιδιώτες, πληρώνοντας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο!


Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα αναρίθμητα ολυμπιακά ακίνητα. Όλα σύγχρονα και ευρύχωρα κτίσματα, για να στεγάσουν υπουργεία, υπηρεσίες, οργανισμούς κ.λπ. Και όμως μένουν στη ναφθαλίνη


Το υπουργείο Πολιτισμού έχει 721 κτήρια, το υπουργείο Οικονομικών 674 κτήρια, το Γεωργίας 540 κτήρια και το Υγείας 132 κτήρια κ.ο.κ.


Πρώτα λοιπόν κύριοι κοιτάξτε να καλύψετε τις τρύπες από τις δικές σας ατασθαλίες και μετά ζητήστε το «κεφάλι» του Έλληνα πολίτη...

http://www.newsbomb.gr

Σχόλια

  1. Σας φαίνεται παράξενο καί εξωπραγματικό; Διαβάστε: Το 1996 πήρα εντολή από τον Υφυπουργό των Εξωτερικών κ. Γρηγόρη Νιότη, να εξεύρω ένα κτίριο γιά τη στέγαση των Υπηρεσιών του ΕΙΥΑΠΟΕ. Διενήργησα διαγωνισμό καί το χαμηλότερο κόστος που βρήκα ήταν 960.000 δραχμές μηνιαίως. Όλα τα υπόλοιπα, στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος, είχαν προσφορά ενοικίου πάνω από 3.000.000. Προχώρησα σε διαπραγματεύσεις γιά το κτίριο στην οδό Μπουμπουλίνας. Όταν το πληροφορήθηκε το Σωματείο Εργαζομένων, ας πούμε εργαζομένων, μου δήλωσε ότι δεν πρόκειται να πάει κανένας. Εγώ δεν πτοήθηκα. Συνέχισα καί μίσθωσα το κτίριο. Το παρέλαβα καί έβγαλα ανακοίνωση που ειδοποιούσα ότι, την τάδε του μηνός το ΕΙΥΑΠΟΕ λειτουργεί στην οδό Μπουμπουλίνας. ΄Πήγαν στον Υφυπουργό, ο οποίος τους παρέπεμψε σ' εμένα. Τους είπα, όποιος δεν θα παρουσιασθεί στη δουλειά του θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της απολύσεως. Έκαναν μία θεαματική διαμαρτυρία εναντίον μου αλλά από το γραφείο του δεν έλλειψε κανένας. Βλέπετε τα καλά του Συνδικαλισμού; ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προς ΑΝΩΝΥΜΟΣ μακάρι το παράδειγμά σας να το ακολοθούσαν κιάλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης