Και η Μισέλ στο πλευρό του Γιαννούλια

Η πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα επισκέφθηκε το Σικάγο για να παρευρεθεί σε οικονομική εκστρατεία των Δημοκρατικών υποψηφίων, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται ο ομογενής Αλέξης Γιαννούλιας, υπουργός Οικονομικών της πολιτείας του Ιλινόι, ο οποίος διεκδικεί την παλιά γερουσιαστική έδρα του προέδρου Ομπάμα. Η επίσκεψη αποτελεί άλλη μια «χείρα βοηθείας» του Λευκού Οίκου προς τον κ. Γιαννούλια, ο οποίος αντιμετωπίζει έναν δύσκολο εκλογικό αγώνα.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που γύρισε στην «οικεία» πόλη της η κυρία Ομπάμα από τότε που εξελέγη Πρόεδρος των ΗΠΑ ο σύζυγός της, αλλά το ταξίδι αυτό είχε και κάτι το διαφορετικό. Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευε υπό τη νέα ιδιότητά της ως «το μυστικό όπλο» των Δημοκρατικών εν όψει των επικειμένων εκλογών.

Στην εκστρατεία υπέρ του κ. Γιαννούλια, όπου η τιμή των εισιτηρίων έφτανε μέχρι και 10.000 δολάρια, η κ. Ομπάμα είπε, μεταξύ άλλων, στους συγκεντρωθέντες: «Ο σύζυγός μου δεν μπορεί να πετύχει αυτόν τον στόχο μονάχος του. Χρειάζεται ηγέτες σαν τον Αλέξη στο πλευρό του. Και χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν κι εσάς για να πραγματοποιηθεί αυτό. Σας χρειαζόμαστε να τηλεφωνήσετε στους φίλους σας να ψηφίσουν για τον Αλέξη. Σας χρειαζόμαστε να χτυπήσετε τις πόρτες των γειτόνων σας καλώντας τους να υποστηρίξουν αυτόν τον όμορφο νεαρό… Ο κόσμος θα τον ψηφίσει».

Πηγή: ΣΑΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης