ΧΑΣΙΑΚΟΣ: Δεσμεύομαι για 4 θέματα...

Την Κυριακή στο Βουργαρέλι παρουσία πάρα πολλών κατοίκων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστος Χασιάκος, έκανε την παρουσίαση του συνδυασμού του "Τζουμερκιώτικη Δημοτική Πορεία". Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα και ιδιαίτερα υπογράμμισε τις 4 δεσμεύσεις του όταν οι δημότες του νέου Δήμου τον εκλέξουν Δήμαρχο.

Ανάμεσα στ' άλλα ο Χρήστος Χασιάκος τόνισε: "...Οφείλω όμως αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες να καταθέσω από τώρα τους βασικούς άξονες στους οποίους θα κινηθεί η «ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» και να συνυπογράψω μαζί σας συμβόλαιο τιμής που αποτελείται από τέσσερες αλήθειες – δεσμεύσεις.

1η Δέσμευση:
Οι άξιοι συνεργάτες μου και εγώ δεν πρόκειται ποτέ να προδώσουμε την ψήφο σας.
Η «ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» θα παραμείνει αδέσμευτη χωρίς να γίνει όργανο κανενός. Δηλώνουμε ότι θα επιδιώξουμε πάντα καλή συνεργασία με την κεντρική εξουσία και την Περιφέρεια και θα αξιοποιούμε στο πλαίσιο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας τις δυνατότητες συμπατριωτών μας που κατέχουν υψηλά δημοσία αξιώματα χωρίς να μας ενδιαφέρει η κομματική τους ταυτότητα.

2η Δέσμευση:
Δεσμεύομαι προσωπικώς να προχωρήσει η «ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» σε τομές και έργα πνοής για την περιοχή του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων. Θα θέσουμε σε άμεση προτεραιότητα έργα που θα εξυπηρετούν όλους τους κατοίκους.

3η Δέσμευση:
Θα αγωνισθούμε με αρχές και οράματα όπως και τώρα. Δεν θα κατηγορήσουμε. Δεν θα λασπολογήσουμε. Δεν έχουμε αντιπάλους διότι όλοι είμαστε Τζουμερκιώτες. Όλοι θέλουμε την ανάπτυξη της περιοχής μας. Δεν θα επιτρέψουμε όμως σε κανέναν να υποσκάψει το έργο μας.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ενεργήσει εναντίον των συμφερόντων των πολιτών του Δήμου.
Εκβιασμοί κάθε είδους και αλαζονείες είναι απορριπτέες ενώπιον του 2010.

4η Δέσμευση:
Οι άλλες παρατάξεις δεν αποτελούν εναλλακτική λύση. Εμείς η «ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» αλλά και εγώ προσωπικά ως υποψήφιος Δήμαρχος σας δηλώνουμε από τώρα ότι θα διεκδικήσουμε το μερίδιο που μας ανήκει από την κεντρική εξουσία και να είστε βέβαιοι ότι θα εισπράξουμε αυτό που μας ανήκει.

Θα κάνουμε δίκαιη κατανομή έργων στις κοινότητες του Νέου Δήμου. Θα έχουμε ενωτική πολιτική και όχι διχαστική. Θα έχουμε συνεργασία με όμορους Δήμους για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Θα οργανώσουμε το Δήμο με σύγχρονες μεθόδους για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Και υπεράνω όλων θα κάνουμε καλή διαχείριση κα με διαφάνεια. Ο καθένας από εσάς θα μπορεί να μας ελέγξει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ