Ο Ντίνος Παπαδημητρίου στη θέση του Γιάννη Κατέρη;


Αλλαγή φρουράς στις θέσεις των αντιπεριφερειαρχών σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου θα έχουμε μέχρι τα τέλη του μήνα και ήδη ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέκος Καχριμάνης έχει σχεδόν έτοιμες τις λίστες με τα ονόματα που θα συγκροτήσουν τη νέα ηγετική ομάδα της πλειοψηφίας. 




Σε ό,τι αφορά την ΠΕ Ιωαννίνων δεδομένη είναι η αντικατάσταση και των τριών σημερινών αντιπεριφερειαρχών.Έτσι λοιπόν τις θέσεις των... Γιάννη Καραμπίνα, Οδυσσέα Πότση και Κώστα Σιαράβα θα καλύψουν η Νατάσα Τύρου-Ούζα, η Γιούλα Μητροκώστα, και πιθανότατα ο Νίκος Καττής.

Η τέταρτη κατά σειρά εκλογής, Σταυρούλα Τσιάρα αρνήθηκε να αποδεχθεί την τοποθέτησή της σε θέση αντιπεριφερειάρχη, ενώ η αδιαμφισβήτητη αυτοδιοικητική εμπειρία του Ν. Καττή τον φέρνει φαβορί για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη έναντι του Βασίλη Παπαχρήστου.

Ερωτηματικό υπάρχει και για το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου στην περίπτωση που τελικά αντικατασταθεί ο σημερινός πρόεδρος, Σταύρος Παργανάς, με τον Κώστα Ντέτσικα να εμφανίζεται ως το φαβορί.

Στην ΠΕ Άρτας τον απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Κατέρη θα αντικαταστήσει ο Ντίνος Παπαδημητρίου, που κέρδισε την άτυπη εσωκομματική μάχη απέναντι της Αναστασίας Σίμου.

Στην ΠΕ Πρέβεζας τον απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη Περικλή Βασιλάκη θα διαδεχθεί ο Μιχάλης Σπυρέλης και τέλος στην ΠΕ Θεσπρωτίας υπάρχει το τρίτο ερωτηματικό για το ποιος θα διαδεχθεί τον απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη, Νικόλα Κάτσιο.

Ο Δημήτρης Δημάκος, η Αντιγόνη Φίλη και ο Άλκης Λάμπρου εποφθαλμιούν τη θέση του αντιπεριφερειάρχη και ο Αλ. Καχριμάνης ζυγίζει με ιδιαίτερη προσοχή την τελική του απόφαση.

Βέβαια, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όπως ήδη έχει ανακοινώσει στους περιφερειακούς του συμβούλους ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, πιθανότατα θα "σπάσει" στα δύο τη θητεία τους (2,5 χρόνια), ώστε να αξιοποιηθεί ο διπλάσιος αριθμός περιφερειακών συμβούλων και όλοι να έχουν την εμπειρία έστω και μισής θητείας ως αντιπεριφερειάρχες.

 http://epirusgate.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης