Ενημέρωση Π.Μίγδου στην Αθήνα των αποδήμων δημοτών


Στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος, ενημέρωσε όλες τις Αδελφότητες και Συλλόγους των εν Αθήναις δημοτών, αλλά και την Ομοσπονδία Ραδοβυζινών για όλα τα θέματα που διαχειρίζεται ο Δήμος για κάθε Δημοτική Ενότητα αλλά και για κάθε Τοπική Κοινότητα ξεχωριστά. 



Εκτενή αναφορά έγινε για την διαχείριση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων αλλά και την καθημερινότητα και την διαχείριση των προβλημάτων που παρουσιάζονται.

Ανέλυσε τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό του Δήμου και τις μελέτες που εκπονούνται και ζήτησε την συνδρομή και την στήριξη όλων των Συλλόγων καθώς και τις προτάσεις τους για να οδηγήσουν το Δήμο βήμα - βήμα Δήμος - Σύλλογοι και ενεργοί δημότες σε ένα καλύτερο αύριο .


Ευχαρίστησε την Ομοσπονδία Ραδοβυζινών για την δυνατότητα ενημέρωσης που του δόθηκε και αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο του Συλλόγου Γρεβιωτών Τάσο Βασιλό για την πολύ καλή συνεργασία Συλλόγου και Δήμου αλλά και για το αξιόλογο έργο του Συλλόγου συνεχάρη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν το δημιουργικό έργο του διαβεβαιώνωντάς τους ότι θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης