ΕΝΦΙΑ: Αλλάζουν όλα την τελευταία στιγμή!


Τώρα το υπουργείο λέει ότι τα εκκαθαριστικά δεν θα αρχίσουν να καταφτάνουν από αύριο, αλλά πάμε για τα τέλη του μήνα, ενώ οι διορθώσεις τις τελευταίας στιγμής μπορούν να σώσουν τους φορολογούμενους από μεγάλο... μπελά και φόρο.



 Την τελευταίας στιγμή, μετατίθεται και πάλι η ανάρτηση στο taxisnet των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ και ακόμη, μετά τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν κανείς δεν ξέρει τι θα πληρώσει.

Το υπουργείο μεταθέτει την ημερομηνία για τα τέλη του μήνα, ενώ υποτίθεται ότι θα ξεκινούσε από αύριο η ανάρτηση των εκκαθαριστικών στο taxisnet και τα περιθώρια για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που θα πρέπει να πληρώσουν ως τα τέλη του Σεπτεμβρίου την πρώτη δόση στενεύουν.

Οι τελευταίες παρτίδες εκκαθαριστικών αναμένεται να αναρτηθούν στις 30 ή 31 Αυγούστου, χωρίς να αποκλείεται ορισμένα εκκαθαριστικά να εμφανιστούν στις οθόνες του υπολογιστή των φορολογουμένων και μετά την 1η Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα αύριο οι πολίτες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αλλαγές στο Ε9 καθώς το taxisnet θα είναι κλειστό για να γίνουν έλεγχοι για πιθανά λάθη.

Αυτό βέβαια δίνει το χρόνο στους ιδιοκτήτες ακινήτων να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις που επιθυμούν ώστε να μειώσουν τον φόρο.

newsit.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ