Σήμερα ο αγώνας "Στα χνάρια του γιου της Καλογριάς"


- Η Δήμητρα Κοροκίδα θα αγωνιστεί με χειρήλατο ποδήλατο και ο Δήμος Καραϊσκάκη θα την βραβεύσει σε ειδική τελετή

Με την διεξαγωγή του 1ου Αγώνα Δρόμου 5 km "Στα χνάρια του γιου της Καλογριάς" στις 18:00 μμ σε μια σπάνιας ομορφιάς διαδρομή (Πλατεία Γιαννιώτι - πλατεία Καραϊσκάκη Σκουληκαριάς) και με κατάλληλες κληματολογικές συνθήκες ξεκινάει η δεύτερη μέρα του τριημέρου των εκδηλώσεων "ΚΑΡΑ'ΪΣΚΑΚΕΙΑ 2016".




Στον Αγώνα θα λάβει μέρος με χειρήλατο ποδήλατο και η κορυφαία παγκόσμια πρωταθλήτρια Δήμητρα Κοροκίδα και μέλος της Παραολυμπιακής Ομάδας για το RIO 2016 την οποία ο Δήμος θα βραβεύσει σε ειδική τελετή με το πέρας του Αγώνα.




Η εκκίνηση του Αγώνα θα δοθεί στις 18:00 μμ από την Πλατεία του οικισμού Γιαννιώτι και εγγραφές μπορούν να γίνονται και στο χώρο της αφετηρίας από τις 16:00 έως τις 17:50 μμ .

Εκτός των νικητών και στις δύο κατηγορίες Ανδρών - Γυναικών που θα απονεμηθούν Κύπελλα , Μετάλλια , Διπλώματα και σε όλους τους άλλους συμμετέχοντες στην διαδρομή ως αθλητές ή περιπατητές θα απονεμηθούν Μετάλλια και Διπλώματα !

Με την ολοκλήρωση των Αθλητικών Εκδηλώσεων στην πλατεία Καραϊσκάκη Σκουληκαριάς θα πραγματοποιηθεί Συναυλία έντεχνου και ελαφρολα'ι'κού προγράμματος τραγουδιού από Σπουδαστές του τμήματος λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής των ΤΕΙ Ηπείρου !


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης