Άρτα: Τρεις προφυλακισμένοι για το κύκλωμα κοκαίνης


- Ολονυχτία από Εισαγγελέα και Ανακριτή, για ν' απολογηθούν τα μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών!

Τρεις προφυλακιστέοι και τέσσερις ελεύθεροι με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της απολογίας σε εισαγγελέα και ανακριτή, των μελών του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην Άρτα, ενώ αυτή την ώρα στην αναμονή για να απολογηθούν, είναι άλλα πέντε μέλη του κυκλώματος.



Πρώτος προφυλακίστηκε ο αλβανός πορτιέρης γνωστού μπαρ της Άρτας, ο οποίος φέρεται και ως ο αρχηγός του κυκλώματος και ο αποταχθείς αστυφύλακας, που φερόταν δεύτερος στην ιεραρχία της οργάνωσης, ενώ μαζί μ' αυτούς είχε απολογηθεί και αρτινός επιχειρηματίας, που αφέθηκε ελεύθερος, με αυστηρούς περιοριστικούς και χρηματική εγγύηση.

Οι τρεις προαναφερόμενοι, είχαν οδηγηθεί μαζί και για να τους υπερασπιστεί, είχε ταξιδέψει στην Άρτα, ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου.

Προηγουμένως είχαν απολογηθεί ο γνωστός 36χρονος αρτινός ιδιωτικός υπάλληλος και ένα ακόμη μέλος του κυκλώματος και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Για τον πρώτο, υπερασπιστής ήταν ο επίσης γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.Μετά τις 3 τα ξημερώματα, που βγήκε η απόφαση για τους τρεις που προαναφέρονται, άρχισε η απολογία άλλων δυό μελών του κυκλώματος, εκ των οποίων ένας κρίθηκε προφυλακιστέος και ο δεύτερος ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.

Η απολογία των μελών του κυκλώματος συνεχίζεται και η "Γνώμη", αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης, θα την παρουσιάσει.

gnomiartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης