"Όλοι στο Αγροτικό μπλόκο στο Κομπότι Άρτας"


Ανακοίνωση του Συντονιστικού Αγροτών-Κτηνοτρόφων

Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης(κατ’απαίτηση των δανειστών της χώρας) για την φορολογία και την ασφάλιση των αγροτών αποτελούν το τελειωτικό χτύπημα και το οριστικό τέλος του αγροτικού κόσμου και της παραγωγικής Ελλάδας. 



Το κράτος σταματάει να χρηματοδοτεί τα ταμεία,καταργεί τον ΟΓΑ και μετατρέπει τις ασφαλιστικές εισφορές σε πρόσθετο φόρο επί του εισοδήματος .Με 27% ασφαλιστικές εισφορές,26% φορολογία απ’το πρώτο ευρώ και προκαταβολή φόρου 100%,μιλάμε για μια πρωτοφανή ληστρική φορολογία που θα υπερβαίνει το 50% του αγροτικού εισοδήματος.

Πρόκειται για ένα σχέδιο που απειλεί την επιβίωση εκατοντάδων χιλιάδων αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων.Θα τους το επιτρέψουμε;Η μοναδική επιλογή που έχουμε είναι ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ.

Αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα να παράγουμε τα διατροφικά αγαθά που έχει ανάγκη ο ταλαιπωρημένος και προδομένος λαός μας,αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα να φέρουμε μεροκάματο στα σπίτια μας,αγωνιζόμαστε για να ζήσουμε και να έχουν μέλλον τα παιδιά μας.

Απαιτούμε τη διατήρηση του ΟΓΑ ως αυτόνομου οργανισμού με εξασφάλιση της βιωσιμότητάς του χωρίς επιπλέον επιβάρυνση των αγροτών, στη βάση των προτάσεων που έχουν κατατεθεί.Απαιτούμε χάραξη εθνικής στρατηγικής για τον πρωτογενή τομέα με χρηματοδότηση των μικρομεσαίων εκμεταλεύσεων,και ένα φορολογικό καθεστώς κλιμακωτής φορολόγησης, που θα περιλαμβάνει αφορολόγητο όριο τουλάχιστον 12000 ευρώ χωρίς προκαταβολή φόρου και τον υπολογισμό στα έξοδα της εκμετάλευσης της εργασίας των μελών της οικογένειας.

Ζητάνε αίμα,να τους δώσουμε την οργή μας. Στα αγροτικά μπλόκα χτυπάει η καρδιά της εξεγερμένης Ελλάδας ενάντια στους ντόπιους και ξένους δυνάστες της.Θα νικήσουμε με την ενεργή συμμετοχή όλου του λαού.Να μην λείψει κανείς απ’το προσκλητήριο του αγώνα.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΡΟΤΩΝ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ

Σχόλια

  1. Οταν απο ούζο και τσίπουρο το γυρίσατε σε "αγροτικό" ουίσκι και αντι για δουλειά στο χωράφι αγοράζατε mercedes με τις επιδοτίσεις ήταν καλά ? Δηλώνατε 150 ζώα και έιχατε 15 και σας τα έτρωγε η ρωσίδα ήταν καλα΄?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο μπλόκο Κομποτιου αυτοί πάνε 12 κλείνουν το δρόμο ως τις 2 και μετά άφαντοι μήπως έχω άδικο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης