ΜΙΓΔΟΣ: Ο Δήμος Γ.Καραϊσκάκη έχει μείνει ακάλυπτος...


Εντυπωσίασε το χθεσινό κείμενο με τίτλο: "Οι Τζουμερκιώτες πέτυχαν στο "όνειρο", οι Ραδοβυζινοί...;"

Πολλοί οι αναγνώστες που το "τίμησαν", όπως πολλοί ήταν εκείνοι που το σχολίασαν αναλόγως, εκφράζοντας παράλληλα και τηλεφωνικά τις απόψεις τους, σχετικά με τη γέφυρα Κοράκου. Ανάμεσα σ' αυτούς ήταν και ο Δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκης, κ. Περικλής Μίγδος.



 Η αντίδραση του Δημάρχου κ. Περικλή Μίγδου

Ένας εξ αυτών, ήταν και ο Δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκη κ. Περικλής Μίγδος, ο οποίος ως ήταν φυσικό εξέφρασε την διαφωνία του, γενικότερα και ειδικότερα στο σημείο εκείνο του άρθρου όπου αναγράφονταν ότι: "...Οι εμπλεκόμενοι και ιδιαίτερα η Δημοτική Αρχή, του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη, ήταν ηχηρά απούσα, όπως τελικά αποδεικνύεται. Ειδικά ο Δήμαρχος....  ΚΡΙΜΑ... "

Υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος έμεινε ακάλυπτος για το θέμα. Επίσης τόνισε και υπογράμμισε ότι ο Δήμος δεν έχει τις οικονομικές και τις τεχνικές δυνατότητες στο να προχωρήσει στη σύνταξη σχετικής μελέτης. "Για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο μας, πληροφορώ ότι ούτε γραμματέα δεν διαθέτουμε..."

Παράλληλα επισήμανε ότι "...Δεν υπάρχει στην περιοχή κάποιος Νίκος Λούλης, ο οποίος θα μπορούσε να αναλάβει με δικά του έξοδα την αναστήλωση του γεφυριού του Κοράκου, με αποτέλεσμα να υστερούμε και σ' αυτή την παράμετρο..."

Υπενθύμισε το γεγονός ότι "...είμαι Δήμαρχος ενός χρόνου. Όταν και όπου μπορούσα το θέμα της αναστήλωσης του ιστορικού γεφυριού το έθετα με την ελπίδα ότι στο τέλος κάτι θα γίνει. Επίσης το θέμα το έθεσα, μεταξύ άλλων, στην ιδιαίτερη συνάντηση που είχα στις Βρυξέλλες, παρουσία του Αντώνη Κοσσυβάκη, με το στέλεχος της Ε.Ε. Γιάννη Λατούδη, υπεύθυνου για τις χώρες Ελλάδα, Φιλανδία, Ολλανδία και Κύπρο".   

Κλείνοντας την συνομιλία μας, ο κ. Μίγδος, δέχθηκε ότι "ενδεχομένως να υπάρχουν παραλήψεις, αλλά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, δεν βλέπω να κινείται κάτι προς την επιθυμητή κατάσταση. Ακόμη και αυτή η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία εμπλέκεται στην όλη υπόθεση, δεν δείχνει "ζωντανό" ενδιαφέρον..." 

Η ανάρτηση αυτή γίνεται στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας


Διαβάστε επίσης ΕΔΩ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης