Δωρεάν χρόνο ομιλίας και Ιντερνετ για όλους από Cosmote, Vodafone και hellas online


Δωρεάν χρόνο ομιλίας και Ιντερνετ για τους χρήστες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας ανακοίνωσαν οι εταιρείες Cosmote, Vodafone και hellas online. 



Η Cosmote ανακοίνωσε ότι για το διάστημα από 1η Ιουλίου έως και τις 7 Ιουλίου παρέχει σε όλους τους συνδρομητές της, ιδιώτες και επαγγελματίες, δωρεάν:

* 400 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα και

* 400 ΜΒ για πλοήγηση στο internet

Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής με σύνδεση φωνής.

Τα 400 ΜΒ θα παρέχονται, επίσης, και στους συνδρομητές συμβολαίου των προγραμμάτων COSMOTE Internet On the Go.

Για την ενεργοποίηση της προσφοράς οι συνδρομητές χρειάζεται απλά να στείλουν ένα δωρεάν μήνυμα SMS, με το λεκτικό «400», στο 1256 για προγράμματα συμβολαίου και COSMOTE Internet On the Go, και στο 1330 αν είναι συνδρομητές Καρτοκινητής ή ΚαρτοΣυμβολαίου.

Σημειώνεται ότι η αποστολή του μηνύματος και η ενεργοποίηση της προσφοράς θα είναι δυνατή μέχρι και τις 5 Ιουλίου. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής, δικαιούχοι της προσφοράς θα είναι όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τις τελευταίες 60 ημέρες.

Vodafone και hellas online

Από τη πλευρά τους οι εταιρείες Vodafone και hellas online, για το διάστημα από 30 Ιουνίου έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου, προσφέρουν:

* Σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής και συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, επιπλέον 300 λεπτά και 300 SMS προς όλους, καθώς και δεδομένα 300 ΜΒ.

* Σε όλους τους συνδρομητές hellas online, ιδιώτες και επαγγελματίες, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς όλου.

* Σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες με πρόγραμμα Vodafone Business Connect, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς όλους.

Περισσότερες πληροφορίες για τους πελάτες της Vodafone και της hellas online είναι διαθέσιμες στα vodafone.gr και hol.gr

.tanea.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης