Άρτα: Θανατηφόρο τροχαίο τις πρωϊνές ώρες


Σήμερα (03-07-2015) μετά τα μεσάνυχτα, στο 76ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας - Ιωαννίνων, Ι.Χ.Ε., περιοχή πλατείας Ζέρβα,... 



...αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 26χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας. 


Σύμφωνα με το gnomiartas.gr, ο 26χρονος αρτινός Βασίλης Μάνθος, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, κινούνταν με την μεγάλου κυβισμού μηχανή του, απ’ την ταβέρνα Μπαρώνου προς το ΚΤΕΛ και στο φανάρι της πλατείας Ζέρβα, το οποίο δεν λειτουργούσε, βγήκε για να μπει προς την πλατεία, ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο και έγινε η σφοδρή σύγκρουση, απ’ την οποία ο άτυχος νεαρός εκτοξεύτηκε πάνω από 30 μέτρα πιο πέρα και όπως μας είπαν αυτόπτες, πρέπει επί τόπου να ξεψύχησε.

Βεβαίως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όσων βρέθηκαν εκεί, αν λειτουργούσε το φανάρι, το ατύχημα δεν θα είχε συμβεί και ο 26χρονος αρτινός, δεν θα είχε χάσει την ζωή του. Ο λόγος για τον οποίο το συγκεκριμένο φανάρι, αλλά και όλα τα υπόλοιπα του περιφερειακού δρόμου ήταν κλειστά, δεν έχει εξηγηθεί ακόμη απ’ τους αρμόδιους.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας. 

Σχόλια

  1. ρε μεγαλε το φαναρι στη φωτο γτ ειναι κοκκινο αφου δεν λειτουργουσε ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ήταν άλλη ώρα η φωτογραφία που άναψαν τα φανάρια

      Διαγραφή
  2. συμφωνα με μαρτυριες το φαναρι λειτουργουσε κανονικοτατα.φαινεται και στην φωτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης