Ξόδεψε 5.000.000 ευρώ σε 7 ημέρες


- Οι ελληνικές διακοπές του βασιλιά του Μαρόκου

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Ηλεία επέλεξε για ακόμη ένα καλοκαίρι ο βασιλιάς του Μαρόκου μαζί με την 200μελή συνοδεία του. Οι αναφορές κάνουν λόγο για... υπερχλιδάτες διακοπές με κόστος περί τα πέντε εκατομμύρια ευρώ! 



Ο Βασιλιάς του Μαρόκου μαζί με την σύζυγό του Πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα, παρέμειναν για μια εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες διέθεσαν περί τα πέντε εκατομμύρια ευρώ για τις διακοπές τους, μαζί με τα περίπου 200 άτομα που τους συνόδευαν!

Ο Βασιλιάς του Μαρόκου έφτασε την περασμένη Τετάρτη στην Ηλεία, αεροπορικώς μέσω Αράξου. Μαζί του ταξίδεψαν η σύζυγός του Πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα, τα δύο του παιδιά, ο Αντιβασιλέας καθώς και ο Πρέσβης του Μαρόκου στην Ελλάδα.

Την αποστολή συμπλήρωναν μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και αρκετοί φίλοι τους. Για την ασφάλεια τους φρόντιζαν καθημερινά και κάθε στιγμή 70 άνδρες και γυναίκες της Βασιλικής φρουράς, καθώς και 50 Έλληνες και Ελληνίδες αστυνομικοί από την Ηλεία και την Αχαΐα.

Ακόμα τον Βασιλιά ακολούθησαν οι πιστοί του υπηρέτες, οι μπάτλερ, οι γυμναστές, οι μάγειροι και λοιπό προσωπικό. Η μαροκινή αποστολή έφτανε τα 200 άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασιλιάς ήθελε πολύ μεγάλο χώρο στις υπερπολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου του και έγιναν ακόμα και διαμορφώσεις των χώρων για να καλυφθούν οι ανάγκες του.

Οι ελληνικές διακοπές του βασιλιά του Μαρόκου - Ξόδεψε 5.000.000 ευρώ σε 7 ημέρες

Μάλιστα καλά γνωρίζοντες για την παραμονή του Βασιλιά, ανέφεραν πως έφτασαν στην Ηλεία αεροπορικώς 7 φορτία με πράγματα, από θρόνους, κόκκινα χαλιά, σκηνές, μάρμαρα, προσωπογραφίες του βασιλιά, έως τρόφιμα, ποτά και χιλιάδες άλλα αντικείμενα. Ένα μεγάλο τμήμα της παραλίας μπροστά από το ξενοδοχείο είχε διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε ο βασιλιάς και η οικογένειά του να απολαμβάνουν το πρωινό, το γεύμα ή το δείπνο τους.

Η Πριγκίπισσα επίσης κάθε μεσημέρι έως αργά το απόγευμα απολάμβανε το μπάνιο της στην θάλασσα του Ιονίου, εννοείται με πολυπληθή φρουρά γύρω της, για να μην πλησιάσει ή φωτογραφίσει κανείς την ίδια ή την οικογένειά της.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η φρουρά της Βασιλικής Οικογένειας αναγκάστηκε να σβήσει φωτογραφίες από κινητά και φωτογραφικές μηχανές, όσων παρά τις προειδοποιήσεις επέμειναν να το κάνουν για να απαθανατίσουν το Βασιλιά ή την οικογένειά του. Ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα είχε δίπλα της σε κάθε της βήμα γυναίκες αστυνομικούς για την προστασία της.

Έχοντας δαπανήσει εκατομμύρια ευρώ στην μετακίνηση και παραμονή του στο Grecotel Olympia Riviera ο Βασιλιάς του Μαρόκου, επέλεξε να μετακινηθεί ελάχιστα από εκεί και θέλησε περισσότερο να «ρηλαξάρει» απολαμβάνοντας τις παροχές και τις ομορφιές στην συγκεκριμένη περιοχή των Λουτρών Κυλλήνης. Οι μετακινήσεις του ήταν σύμφωνα με πληροφορίες μόλις τρεις. Μια, το πρωί του Σαββάτου για τα παιδιά του και μέλη της Βασιλικής οικογένειας στην Αρχαία Ολυμπία.

Πηγή: ilialive.gr, ethnos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ