Άρτα: Ημερίδα με θέμα την ορθή διαχείριση Αποβλήτων


- "Ο Δήμος Αρταίων συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα ανακύκλωσης"

Σε ότι αφορά την ανακύκλωση μέσω των μπλε κάδων, η Άρτα σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) έχει από τις καλύτερες κατά κεφαλήν αποδόσεις σε σύγκριση με τις άλλες πόλεις. 



Την Τετάρτη το πρωί πραγματοποιήθηκε στην Άρτα ημερίδα με θέμα την ορθή διαχείριση των Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού, στο πλαίσιο του έργου LIFE INFOCYCLE.

Την ημερίδα διοργάνωσε η εταιρία «Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.», με  στόχο την ενημέρωση των συνεργατών του εγκεκριμένου Συστήματος Ανακύκλωσης Συσκευών ΑΕ.

Η ενημέρωση αφορούσε τις διαδικασίες διαχείρισης των ΑΗΗΕ, δηλαδή τη συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία των παλιών ηλεκτρικών συσκευών προς ανακύκλωση.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αναλυτικά ήταν το περιβαλλοντικό πρόβλημα που δημιουργείται από τη μη ορθή διαχείριση των ΑΗΗΕ και οι σωστοί τρόποι διαχείρισής τους.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Δημήτρης Βαρέλης, εκπροσωπώντας τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης