«Όμηροι» στην Ελβετία 50 μαθητές Λυκείου Άρτας


-Γραφείο ταξιδίων με έδρα την Αθήνα τους εξαπάτησε! 

Χωρίς χρήματα και χωρίς εισιτήρια,έμειναν στην Ελβετία 50 μαθητές και 3 συνοδοί καθηγητές,που ξεκίνησαν από την Αρτα για εκπαιδευτική εκδρομή, με στόχο να δουν και το CERN.



Οι μαθητές και οι τρεις καθηγητές συνοδοί τους, που πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στην Ελβετία είχαν πληρώσει όλοι τους από 320 ευρώ για το πακέτο,το οποίο υποτίθεται πως περιελάμβανε διαμονή σε ξενοδοχείο, εισιτήρια κ.λ.π.

Όταν μαθητές και καθηγητές έφτασαν στην Ελβετία με έκπληξη διαπίστωσαν ότι το γραφείο ταξιδίων με έδρα την Αθήνα τους είχε εξαπατήσει. Είχε πάρει τα χρήματα αλλά δεν είχε κλείσει ούτε ξενοδοχείο, ούτε και εισιτήρια επιστροφής.

Μαθητές και καθηγητές έντρομοι συνειδητοποίησαν ότι βρίσκονταν σε μια ξένη χώρα χωρίς χρήματα ούτε για τη διαμονή τους, ούτε φυσικά και για την επιστροφή τους στην Ελλάδα...

Να σημειωθεί πως οι υπεύθυνοι του σχολείου,προτίμησαν το συγκεκριμένο γραφείο της Αθήνας,γιατί ήταν ποιο φθηνό από τα γραφεία της Άρτας...

Αυτή τη στιγμή έχουν κινητοποιηθεί οι γονείς των μαθητών, βουλευτής του νομού Άρτας, αλλά και τα υπουργεία Παιδείας και Εξωτερικών προκειμένου να βρεθεί λύση, ώστε το γκρουπ να επιστρέψει Ελλάδα.



ethnos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης