Ο Κρεμπούνης με την ομάδα βετεράνων του Ολυμπιακού


Το Σάββατο 21 Μαρτίου, ο Σύλλας Αιδηψού γιόρτασε τα 25 χρόνια ιστορίας του, διοργανώνοντας φιλικό αγώνα των βετεράνων της ομάδας με αυτούς του Ολυμπιακού.

Σ' αυτή την όμορφη αθλητική γιορτή στην Αιδηψό, συμμετοχή είχε και ο Αρτινός Αθανάσιος Κρεμπούνης, ο οποίος όπως είναι γνωστό υπήρξε στη δεκαετία του '80 αθλητής της ερυθρόλευκης ομάδας του Πειραιά.  (Φώτο)




Σημειώνουμε ότι ο αθλητικός Σύλλογος Σύλλας, αποτελεί μια μπασκετική όαση στην Εύβοια και είναι πραγματικά αξιέπαινες οι προσπάθειες που κάνει ώστε να κρατηθούν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό.




Η ομάδα της Αιδηψού έχει συνηθίσει το τοπικό κοινό σε μεγάλες διοργανώσεις (τουρνουά, AllStarGames, 3on3), μα αυτή τη φορά η σφραγίδα του Ολυμπιακού εκτόξευσε την γιορτή σε άλλο επίπεδο, καθώς το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μετατράπηκε σε… “Παπαστράτειο”.

Ονόματα που δοξάστηκαν με τους Πειραιώτες στο παρελθόν, ξαναφόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα και έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση τους ως Βετεράνοι του Ολυμπιακού.

occf

Γιάννης Παραγυιός, Αργύρης Καμπούρης, Σαράντης Παπαχριστόπουλος, Κίμων Κοκορόγιαννης, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Κώστας Γιαννόπουλος, Θανάσης Κρεμπούνης, Δημήτρης Σαμπάνης, Γιάννης Κουκής και Βασίλης Ντάκουλας, παρατάχθηκαν στο γήπεδο, έδωσαν όρκο νίκης και έκαναν το καθήκον τους απέναντι στους αξιόμαχους παίκτες του Σύλλα ( Γ.Χαλαβρεζάκης, Μάκης Φώτου, Δ.Ζουπανιώτης, Δ.Χατήρας, Ευστρατίου, Α.Μαυροζούμης, Α.Στουρνάρας, Σ.Γεωργίου, Γ.Ράπτου, Πέτρου, Γ.Σαμαράς , Γ.Παπουτσής, Γ.Τσιριγώτης, Γ.Δημητρίου).



Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα οι ιαχές και τα χειροκροτήματα του κόσμου δεν σταμάτησαν, ενώ δυναμική παρουσία έδωσε ο σύνδεσμος της Θύρα 7 Β.Ευβοίας.

ΣΗΜ: Ο Θανάσης Κρεμπούνης ξεκίνησε την αθλητική του δραστηριότητα στην ομάδα μπάσκετ της Αναγέννησης Άρτας, από την οποία πήρε μεταγραφή και εντάχθηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς. 

Πηγή: eurohoops.net/









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης