ΣΥΚΟΥΛΑ: Τους συνέλαβαν με λαθραίο καπνό


Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στη Συκούλα Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 43, 19, 60 και 40 ετών, για κατοχή λαθραίου καπνού.


Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις συλληφθέντες, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του οχήματος τρεις σάκοι, που περιείχαν πέντε (5) συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους (2) κιλών και (420) γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Η ανωτέρω ποσότητα του λαθραίου καπνού καθώς και το αυτοκίνητο, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας που ενεργεί την προανάκριση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

ΑΡΤΑ: Σύλληψη για οφειλές προς το Δημόσιο 

Συνελήφθη χθες (18-07-2014) το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, ένας 49χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, ο 49χρονος συνελήφθη, διότι ως διαχειριστής επιχείρησης, όφειλε προς το δημόσιο χρέη ύψους (74.085,65) ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ