Με εντάσεις και λιποθυμίες ο επίλογος της δίκης


Διαμαρτυρίες, εντάσεις, μικροεπεισόδια και λιποθυμίες συνόδευσαν την ολοκλήρωση της δίκης υπαλλήλου του Δήμου Αρταίων ο οποίος κατηγορούνταν για την ανθρωποκτονία του εργολάβου της χωματερής στο Λόφο Περάνθης Άρτας


Ο 60χρονος εργολάβος της χωματερής είχε βρει τραγικό θάνατο τον Αύγουστο του 2011, όταν χτυπήθηκε και σύρθηκε από το απορριμματοφόρο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος.


Η εκδίκαση της υπόθεσης μετατράπηκε σε σήριαλ. Αρκεί να αναφερθεί ότι είχε ξεκινήσει στο Μικτό Ορκωτό της Πρέβεζας, τον Δεκέμβριο του 2013 και ολοκληρώθηκε την Μεγάλη Τετάρτη, μετά από πολλές διακοπές κι αναβολές.

Ο εισαγγελέας έδρας, με την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, πρότεινε την μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Η πρότασή του έγινε αποδεκτή και το δικαστήριο επέβαλλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης τριών ετών.

Η απόφαση του δικαστηρίου προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συγγενών του θύματος. Φωνές, εντάσεις, μικροεπεισόδια αλλά και λιποθυμίες έγραψαν τον επίλογο, με τους ίδιους και τους συνηγόρους του, να είναι έτοιμοι να καταθέσουν έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης.

 epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ