Οργανώνεται Sea Kayak Sessions στην Άρτα !!

Η φώτο και οι άλλες που ακολουθούν της σημερινής ανάρτησης είναι από την Κορωνησία

Μία έμπνευση για κάτι εντελώς νέο μπορεί να έρθει αρκετά ξαφνικά! Η έμπνευση; Τα Sea Kayak Sessions! 

 Ο συλλογισμός ήταν... "Δεν κάνουμε κάτι για τους φοιτητές του ΤΕΙ Ηπείρου; Δίπλα είναι ...αμαρτία είναι να μην ξέρουν καγιάκ ενώ βρίσκονται τόσο κοντά στην odysea (www.odysea.gr) ...


Αν σκεφτούμε έτσι... τότε και για τους υπόλοιπους κατοίκους της Άρτας, αμαρτία είναι ...και εκείνοι κοντά στην odysea βρίσκονται, αλλά και σε όμορφες ακτογραμμές! Αν είναι να πραγματοιποιηθεί κάτι όμως... ας είναι καλό!

Ας είναι κάτι που θα θέσει γερά θεμέλια και θα αναδείξει τις ομορφιές του τόπου και της ενασχόλησης με το θαλάσσιο καγιάκ! Και επίσης, ας είναι οικονομικό! Ας υπάρξει για μια φορά η ευκαιρία για όλους!" ...και γεννήθηκαν τα Sea Kayak Sessions!

 -Σκεφτήκαμε επιθυμίες και ανάγκες, και θελήσαμε να προσφέρουμε την εμπειρία, προσιτή σε όλους! -Ετοιμάσαμε μια σειρά εκδρομών / εκπαιδεύσεων για την οποία είμαστε ενθουσιασμένοι και περίφανοι!
-Φροντίσαμε για την ποιότητα τόσο του εξοπλισμού, όσο και των μεθόδων εκπαίδευσης!

-...Ακούσαμε -και φυσικά αγνοήσαμε- ότι "στην Άρτα, δεν θα ενδιαφερθεί κανείς". Οραματιστήκαμε μια πόλη που "κάνει" καγιάκ! Αυτά ακριβώς τα στοιχεία βρίσκονται στο DNA των Sea kayak Sessions! Είσαι μέσα? Το καλοκαίρι φεύγει... γνωρίζουμε όμως ότι για το καγιάκ, μια εποχή ανοίγει!

Το sea kayak είναι πέρα από μόνο μια καλοκαιρινή δραστηριότητα! Ναι, μάλλον κάποιες μέρες θα 'χει ψύχρα! Θα φοράμε όμως ειδικά ρούχα που παρέχονται από την odysea και θα μετριάζουν το ψύχος σε ...υποφερτά επίπεδα!

Το sea kayak είναι μια ψυχαγωγική αθλητική δραστηριότητα με μεγάλους ορίζοντες και όχι απλώς ένα "άθλημα". Ναι, κάποιοι δεν έχουν ξανακουμπήσει κουπί και θα χαρούμε πολύ να τους δούμε να εξελίσσονται και να γοητεύονται κατά τη διάρκεια των 6 ημερών όπως έχει ξαναγίνει σε άλλες μας δράσεις στο παρελθόν! Το κόστος ενός τέτοιου πακέτου εκδρομών / εκπαιδεύσεων θα άγγιζε κανονικά τα 300 ευρώ.

Παραταύτα, ο στόχος μας είναι να δώσουμε την δυνατότητα στους γείτονές μας (με την ευρύτερη έννοια) να γνωρίσουν τον "κόσμο" μας, το sea kayak με τον καλύτερο τρόπο! Έτσι -μόνο για φέτος- το προσφέρουμε στην τιμή των 50 ευρώ για φοιτητές και ανέργους και 80 ευρώ για εκείνους που δεν ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες!

Το 6-ήμερο συμπεριλαμβάνει διαδοχικά και καιρού επιτρέποντος συμμετοχή σε: 

1η ημέρα πρακτικών μαθημάτων και θεωρίας,
2η ημέρα εκδρομής σε ακτογραμμή της περιοχής,
3η ημέρα εκπαίδευσης στον Αμβρακικό ή στη Λίμνη Ζηρού,
4η ημέρα εκπαίδευσης στον Αμβρακικό ή στη Λίμνη Ζηρού,
5η ημέρα πρακτικών και θεωρητικών μαθημάτων,
6η ημέρα εκδρομής σε ακτογραμμή του Ιονίου! (Σνακ και ελαφρύ γεύμα συμπεριλαμβάνονται στις εκπαιδεύσεις και στις εκδρομές αντίστοιχα!)

Σημείωση: Ενδεικτικά η ημέρα πρακτικής / θεωρίας καλύπτει 3-4 ώρες, η ημέρα εκπαίδευσης καλύπτει 4-5 ώρες μαζί με την προετοιμασία και η ημέρα εκδρομής 5-6 ώρες με την προετοιμασία επίσης.

 Οι ημέρες αυτές μπορούν να ολοκληρωθούν για τον κάθε συμμετέχοντα σε διαφορετικές φάσεις και με διαφορετικούς ρυθμούς μέσα στο 4μηνο διεξαγωγής των Sea Kayak Sessions (τέλος Οκτώβρη έως τέλος Φεβρουαρίου) επιτρέποντας μεγάλη ευελιξία - σημαντικό για εκείνους που είναι αρκετά απασχολημένοι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες 6 ατόμων (είτε όπως επιθυμούν οι ίδιοι δηλ με φίλους τους κτλ είτε όπως εξυπηρετεί τους ίδιους και το πρόγραμμά τους με τη βοήθεια της odysea στον συντονισμό αυτό) και συμμετέχουν διαδοχικά στα 6 sessions. Θα μπορούσαμε να γράφουμε σελίδες και σελίδες για τα Sea Kayak Sessions...

Για να αποφύγουμε να κουράσουμε με τις λέξεις... Τελειώνουμε εδώ την περιγραφή και είμαστε διαθέσιμοι και χαρούμενοι να απαντήσουμε σε όποια απορία έχεις στο τηλέφωνο: 697 9452 159 και στο email: info@odysea.gr Δεν έχεις απορίες; Θαυμάσια! ....Δήλωσε συμμετοχή στο τηλέφωνο: 697 94 52 159 (και με sms) και στο email: info@odysea.gr 

(Σημ. είναι σημαντικό οι συμμετοχές να είναι γνωστές το συντομότερο και το αργότερο έως 20 Οκτώβρη για τον καλύτερο σχεδιασμό των ομάδων)








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης