ΑΘΑΜΑΝΙΟ: Ο Αλέξης στο χωριό του...


Φωτογραφίες από την επίσκεψη στο Αθαμάνιο Άρτας του Αλέξη Τσίπρα ανάρτησε στο Fb και στον λογαριασμό του ο Βαγγέλης Αλιμάρας (Vagelis Alimaras) στις 26.8

Οι φωτογραφίες αυτές επιβεβαιώνουν ότι ο κ. Τσίπρας ήταν μαζί με την οικογένειά του, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, σ' ένα από τα πιο όμορφα χωριά των Τζουμέρκων. 


Όπως συνηθίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα, πέρασε με τους συγχωριανούς του ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο, πριν την επιστροφή στην σκληρή πολιτική πραγματικότητα. Έτσι για άλλη μία φορά προτίμησε το χωριό του για οικογενειακές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Στις φώτο διακρίνεται και ο μικρός γιος του κ. Τσίπρα ο οποίος φαίνεται να απολαμβάνει σε μία από τις φώτο το νερό σε μία από τις πολλές πετρόκτιστες βρύσες που βρίσκονται στο Αθαμάνιο και γενικά στα Τζουμέρκα.

ΔΕΊΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ


Σχόλια

  1. Ένα ήσυχο τριήμερο πέρασε με την οικογένεια του ο Αλέξης Τσίπρας στον τόπο καταγωγής του. Με οικογενειακούς φίλους κολύμπησαν στα νερά του Αχελώου, παρευρέθηκαν σε δείπνο προς τιμήν του όπου γεύτηκαν ντόπιο αγριογούρουνο με μέλι και παραδοσιακές πίτες που έφτιαξαν οι γυναίκες του χωριού αλλά και δέχτηκαν ένα σωρό καλούδια απο τους ντόπιους, όπως φρέσκα αυγά, ζυμωτό ψωμί, τσίπουρο και μέλι! Ο Αλέξης πέρασε από όλα τα μαγαζιά και χαιρέτησε τους πάντες. Φεύγοντας δεν παρέλειψε να περάσει από την πλατεία του χωριού να ευχαριστήσει και να τους αποχαιρετήσει όλους. Ευγενέστατος, απλός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση, δέχτηκε μάλιστα να φωτογραφηθεί με όσους το επιθυμούσαν. Στο τέλος όλοι έμειναν ευχαριστημένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ