Μίλησε η ψυχή του...


Μεγάλος απών, από την ημερίδα της Κυριακής που έγινε στο Περδικάκι της Κοιλάδας του Αχελώου, ήταν ο Κύπριος Ευρωβουλευτής Σοφοκλής Σοφοκλέους, μιας και ήταν από τους πρωτεργάτες αυτής της ημερίδας την οποία φυσικά στήριζε από την πρώτη στιγμή. 


Όμως, προς τα τέλη του μηνός Οκτωβρίου, ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ήδη έχει ξεπεράσει, τον κράτησε μακριά από αυτή την ημερίδα, στην οποία ήθελε να έχει περισσότερο ενεργό συμμετοχή. Άλλωστε στην τηλεφωνική του παρέμβαση κατά την διάρκεια των εργασιών της ημερίδας δεν το έκρυψε. 

Ουσιαστικά στήριξε την προσπάθεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υποσχέθηκε να συμβάλλει με όσες δυνάμεις διαθέτει ώστε αυτή η πανέμορφη περιοχή σύντομα να βρει τους δρόμους της ανάπτυξης. 

Στη συνέχεια και κλείνοντας την παρέμβαση άφησε την ψυχή του να μιλήσει… «Γνωρίζω την περιοχή -είπε- και την γνωρίζω πολύ καλά γιατί την έχω επισκεφθεί από την εποχή που ήμουν Δήμαρχος Λευκάρων Κύπρου. 

Θυμίζω ότι εκείνη την εποχή ο δικός μου Δήμος είχε διδυμοποιηθεί με τον Δήμο Αρταίων και ως εκ τούτου είμαι πολύ καλός γνώστης και των ορεινών περιοχών αυτής της γεωγραφικής ενότητας, μιας περιοχής που από εκείνη την εποχή που είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση για την εξαίσια ομορφιά της…»

Νίκος Κοντογιώργος
(Το σχόλιο αυτό δημοσιεύθηκε στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας Η ΓΝΩΜΗ της Άρτας)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης