VPRC: Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, δεύτερη η ΔΗM.ΑΡ

Νέες μεγάλες διαφοροποιήσεις στο εκλογικό σώμα δείχνει η τελευταία σφυγμομέτρηση της VPRC για το περιοδικό "Επίκαιρα" όπου δείχνει πως στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει την πέμπτη θέση με ποσοστό 12% ενώ την έκπληξη κάνει το κόμμα της Αριστεράς του Κουβέλη όπου καταλαμβάνει την δεύτερη θέση με ποσοστό 13%. 


Σταθερά στην πρώτη θέση βρίσκεται η ΝΔ με 30,5%.


Τις επόμενες δύο θέσεις μοιράζονται ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ με το ίδιο ακριβώς ποσοστό(12,5%) δηλ. υψηλότερο και από το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ.

Η νέα δημοσκόπηση αποτυπώνει την κρίση του πολιτικού συστήματος με την διάχυση της ψήφου σε πολλά κόμματα, από τα οποία το ΛΑΟΣ, που βρίσκεται σε καθοδική πορεία, διεκδικεί ποσοστό 6%. 

Οι Οικολόγοι Πράσινοι συνεχίζουν να βρίσκονται στο όριακό για την είσοδο στη Βουλή 3%, ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία, το Αρμα Πολιτών και η Χρυσή Αυγή μοιράζονται το ίδιο ποσοστό(2.5%). 

Περίπου 1% κερδίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και 0,7% το Κόμμα Κυνηγών, που εμφανίζεται πλέον σταθερά σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Τα εντυπωσιακά αυτά αποτελέσματα, αν αποτυπωθούν και στις επόμενες δημοσκοπήσεις, μεγαλώνουν την αβεβαιότητα για τις πολιτικές εξελίξεις.

Η αποκαλυπτική δημοσκόπηση της VPRC για την πιο μεγάλη μέχρι σήμερα ανατροπή και τις ραγδαίες αλλαγές του πολιτικού σκηνικού, με το ΠΑΣΟΚ να είναι πέμπτο κόμμα, δημοσιεύεται αύριο στο περιοδικό Επίκαιρα. 

 http://www.sofokleousin.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ