ΠΡΕΒΕΖΑ: ..."Ταξίδι στη νοσταλγία"

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αγκάλιασε το κοινό της Πρέβεζας την εκδήλωση για την προβολή του ντοκιμαντέρ του συμπολίτη μας Γιάννη Νικολαΐδη με τίτλο "Ταξίδι στην Νοσταλγία", που διοργανώθηκε από το Δήμο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πρέβεζα». 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της συγκεκριμένης παραγωγής στην οποία ο Γιάννης Νικολαΐδης για 25 χρόνια καταγράφει με φαντασία, αγάπη και μεράκι την ιστορία της Πρέβεζας και τόνισε ότι η δημοτική αρχή θα στηρίζει ανάλογες προσπάθειες. 


Για τη ζωή και την μέχρι τώρα πoρεία του Γιάννη Νικολαΐδη μίλησε ο Δημήτρης Παπαδήμας, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λογοθέτης ευχαρίστησε το δημιουργό και επανέφερε το αίτημα για δημιουργία μουσείου πόλης στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης. 

Το ντοκιμαντέρ του Γιάννη Νικολαΐδη έδωσε την ευκαιρία στους μεγαλύτερους να θυμηθούν και στους νεώτερους να γνωρίσουν την πόλη της Πρέβεζας μέσα από τους ανθρώπους της , τα ήθη και τα έθιμά της. 

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ο χοροδιδάσκαλος Σάββας Τσαλικίδης, οι καλλιτέχνες Λάκης και Σπύρος Παππάς αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος της Αλβανίας Αναστάσιος.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ