ΑΡΤΑ: Ξεκίνησε η διανομή πατάτας στους πολύτεκνους


Μεταφέρθηκαν από χθες στις αποθήκες της Ένωσης Πολυτέκνων Άρτας στο Τρίγωνο (οδός Κατσιμήτρου), περίπου 50 τόνοι πατάτας Νευροκοπίου και από σήμερα ξεκινάει η διανομή του προϊόντος στις πολύτεκνες οικογένειες. 


Η διανομή θα γίνεται από το χώρο των αποθηκών, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 9-12. Το Σάββατο αναμένεται να έρθει και δεύτερο φορτίο ώστε η διανομή να συνεχιστεί τη Δευτέρα χωρίς διακοπή. Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Ένωση Πολυτέκνων Άρτας με την αρωγή του Δήμου Αρταίων.

Από πλευράς της Ένωσης θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να ενημερωθούν και να προσέλθουν εγκαίρως όλοι οι πολύτεκνοι διότι πρόκειται για ευαίσθητο προϊόν και δεν μπορεί να μείνει για πολλές μέρες αδιάθετο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Άρτας κ. Ευάγγελος Παπαμιχαήλ ανέφερε για το θέμα: «Υλοποιούμε αυτό το πρόγραμμα το οποίο είναι πρόγραμμα δικό μας με την συμπαράσταση και τη βοήθεια του Δήμου Αρταίων και προσωπικά θα ήθελα να συγχαρώ το Δήμαρχό μας τον Γιάννη τον Παπαλέξη γιατί ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας. 

Η πατάτα είναι εξαιρετικής ποιότητας και θα πάρουν όλοι οι πολύτεκνοι όσοι προσέλθουν, χωρίς καμία εξαίρεση. Είναι λίγο δύσκολες αυτές οι δραστηριότητες όμως πρέπει να τις τολμούμε γιατί σήμερα η πολύτεκνη οικογένεια μ’ αυτή την κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας, έχει ανάγκη οποιασδήποτε προσφοράς και υποχρέωσή μας και καθήκον μας είναι να την συνδράμουμε. 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τάτση Αιμίλιο, τον έμπορο/επιχειρηματία της Άρτας ο οποίος μας παρέχει από πολλών ετών το χώρο αυτό δωρεάν. Και κάνω και μία έκκληση στους εμπόρους και επαγγελματίες να κοιτάξουν και αυτοί με τον τρόπο τους την πολύτεκνη οικογένεια και κάθε οικογένεια γιατί περνάμε πολύ δύσκολα και η οικογένεια η πολύτεκνη θέλει βοήθεια από κάθε πλευρά. 

Επίσης στους πολιτικούς μας θέλω να πω μην μας έρθουν τις παραμονές των εκλογών, γιατί πλησιάζουν και εκλογές. Τώρα είναι καιρός και μπορώ να πω έχει περάσει ο καιρός. Ήδη έχουμε δύο-τρία χρόνια τουλάχιστον που έχει αρχίσει αυτή η λεγόμενη κρίση. 

Λοιπόν θα πρέπει να αγκαλιάσουν το σύλλογό μας, να αγκαλιάσουν την πολύτεκνη οικογένεια αλλά και την κάθε οικογένεια, να δουν τα προβλήματά της και όλοι μαζί να βοηθήσουμε ούτως ώστε να ανταπεξέλθουμε όσο γίνεται πιο ομαλά αυτή την κρίση που περνάμε».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης