Έρωτας ήταν η αιτία του ναυαγίου

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και φωτογραφίες

Όπως όλα δείχνουν, πίσω από την τραγωδία του πλοίου Costa Concordia, με τους 11 νεκρούς και τους 24 αγνοούμενους, κρύβεται μια γυναίκα...

«Με την σύζυγό μου είδαμε τον καπετάνιο να πίνει κατά τη διάρκεια του δείπνου του με μια ξανθιά γυναίκα, μισή ώρα πριν την πρόσκρουση», δήλωσε ο επιβάτης του πλοίου Angelo Fabri, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έμοιαζε να προσπαθεί να την εντυπωσιάσει...



Ναυάγιο για τα …μάτια μιας ξανθιάς!

Η μυστηριώδης ξανθιά ονομάζεται Domnica Cemortan, είναι 25 Μαΐων, κατάγεται από τη Μολδαβία και ζει στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν τα ιταλικά ΜΜΕ, τα τελευταία 5 χρόνια η νεαρή Μολδαβή εργάζεται στην πλοιοκτήτρια εταιρία Costa Cruises ως μεταφράστρια, ενώ στο συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο βρέθηκε για... διακοπές.



Μιλώντας στην μολδαβική τηλεόραση, η 25χρονη υπερασπίστηκε τον καπετάνιο: «Δείτε πόσοι άνθρωποι είναι ζωντανοί χάρη σε εκείνον», είπε σημειώνοντας πως είναι τραγικό μεν πως αγνοούνται αρκετοί ακόμα αλλά πάνω από 3.000 άτομα σώθηκαν. «Θεωρώ ότι έκανε εξαιρετική δουλειά».



Σε άλλη συνέντευξή της σε ιστοσελίδα της Μολδαβίας, εξήγησε ότι δειπνούσε με τον καπετάνιο την ώρα της προσάραξης και ανέβηκε στην γέφυρα για να μεταφράσει στα ρώσικα τις πληροφορίες που έδιναν οι αξιωματικοί, διαψεύδοντας τα περί πρόωρης εγκατάλειψης του κρουαζιερόπλοιου από τον κυβερνήτη.







Κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων, ο 52χρονος κυβερνήτης Francesco Schettino ανέφερε το όνομά της, υποστηρίζοντας ότι ήταν φιλοξενούμενη ενός άλλου αξιωματικού και είχε προσκληθεί στην γέφυρα για να παρακολουθήσει το θέαμα του φωτισμένου νησιού Τζίλιο.


Αυτό ίσως να εξηγεί το γεγονός γιατί δεν ήταν καταχωρημένο το όνομά της στις λίστες των επιβατών του πλοίου...


 


http://www.real.gr/?page=home

Σχόλια

  1. ti na περιμενεις απο ιταλους?μια ζωη ηλιθιοι ηταν ειναι και θα ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ