Τι είπαν Βαρδινογιάννης και Διαμαντοπούλου


Πού συναντήθηκαν, τι είπαν, πόση ώρα γευμάτισαν σε... δημόσια θέα


Έκπληξη προκάλεσε η χθεσινή δημόσια εμφάνιση του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη στο Κεφαλάρι.
Η έκπληξη έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν τον είδαν άνετο και ευδιάθετο να μπαίνει στο γνωστό ξενοδοχείο «Πεντελικό» για να γευματίσει. Το καλύτερο ήρθε όταν εμφανίστηκε η συνδαιτυμόνας του…


Πρόκειται για την υπουργό Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου, τη σιδηρά κυρία του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Αποδέχθηκε την πρόταση του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη και γευμάτισε μαζί του προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για την πολιτική επικαιρότητα, τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και φυσικά την πορεία της εθνικής οικονομίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Διαμαντοπούλου και ο κ. Βαρδινογιάννης κάθισαν σε μία από τις μεγάλες ροτόντες του εστιατορίου που βρίσκεται δεξιά από την είσοδο του ξενοδοχείου. Επί τρεις ώρες συζητούσαν έντονα και με ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, στα κεντρικά γραφεία του οποίου υπενθυμίζουμε πως είχε προγραμματισθεί η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του κ.Γιώργου Παπανδρέου. 

Το γεύμα έγινε πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του κομματικού οργάνου, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η παρουσία και οι τοποθετήσεις της υπουργού ήταν προφανώς επηρεασμένες από το πλαίσιο της συζήτησης που είχε.


Η κ. Διαμαντοπούλου και ο κ. Βαρδινογιάννης μίλησαν για την επόμενη ημέρα στο κόμμα, μετά την οριστική αποχώρηση του σημερινού προέδρου. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι η συνάντηση αυτή έχει ιδιαίτερο σημειολογικό και πολιτικό ενδιαφέρον αφού αναδεικνύει τον ισχυρό ρόλο που διαδραματίζει η υπουργός Παιδείας.

 http://www.newsbomb.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης