Είδε τον κροκόδειλο να κατασπαράσσει την κόρη του


Για διακοπές στην Ινδονησία βρισκόταν μία οικογένεια, όταν ο πατέρας πήρε τα δύο του παιδιά να πάνε να κυνηγήσουν χελώνες. Κατά την αναζήτησή τους βρέθηκαν στην όχθη ενός ποταμού. 


Ξαφνικά από το πουθενά ένας γιγάντιος κροκόδειλος αλμυρού νερού βγήκε από το νερό και αρπάζοντας στα σαγόνια του το δεκάχρονο κορίτσι του εξαφανίστηκε μέσα στον ποταμό.

Ο πατέρας με τον αδερφό του κοριτσιού απέμειναν να κοιτάζουν χωρίς να μπορούν να το βοηθήσουν με κανένα τρόπο. Η μικρή Juraida έπαιζε μόλις μισό μέτρο από την όχθη και κανείς από τους τρεις δεν γνώριζε ότι σ’ αυτόν τον ποταμό ζουν κροκόδειλοι αλμυρού νερού, το πιο επικίνδυνο είδος, με το μεγαλύτερο μέγεθος, που συναντώνται συχνά στην Αυστραλία, την ανατολική Ινδία και μέρη της Νοτιοανατολικής Ασίας. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως τις τελευταίες ημέρες είχαν εντοπίσει δεκάδες κροκόδειλους στις όχθες του ποταμού.


Ομάδα διάσωσης ερεύνησε την περιοχή για να βρει τη σορό του παιδιού, αλλά το μόνο που κατάφεραν να ανακαλύψουν πάνω στην άμμο ήταν η κορδέλα που φόραγε στα μαλλιά του και το φόρεμά του. Το σώμα του δεν έχει βρεθεί ακόμη. 


Τον προηγούμενο μήνα ένα ακόμη αγόρι σκοτώθηκε στον ίδιο ποταμό, ενώ οι χωρικοί ανέφεραν πως οι κροκόδειλοι τους σκοτώνουν τα κοπάδια. Κατά μέσο όρο, ετησίως αναφέρονται δύο θάνατοι από κροκόδειλο, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί αρκετές επιθέσεις στο Βόρνεο, τη Σουμάτρα και τη Μιανμάρ.
ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

 http://www.real.gr/?page=home

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ