ΑΓΡΙΝΙΟ: Χαμός για ένα εισιτήριο του Παναιτωλικού


Το αδιαχώρητο έχει δημιουργηθεί παρά το κρύο από τις 07.30 το πρωί στα εκδοτήρια του γηπέδου του Παναιτωλικού από φιλάθλους της ομάδας που θέλουν να δουν μια μεγάλη επιτυχία απέναντι σε έναν από τους μεγάλους του κέντρου.


Πάνω από 1.500 άτομα στήθηκαν στην ουρά από νωρίς λοιπόν και αυτή την ώρα υπάρχει ακόμη κοσμοσυρροή για σχεδόν 800 εισιτήρια που υπήρχαν από το πρωί μετά τη διάθεση περίπου 350 που έφυγαν με κουπόνι παρουσίας στο ματς με τον ΟΦΗ την περασμένη εβδομάδα.




Αυτή την ώρα πρέπει να έχουν μείνει λιγότερα από 400 εισιτήρια και ο κόσμος είναι πολλαπλάσιος.

Πάντως η διάθεση γίνεται ομαλά και παρά το ότι δεν θα εξυπηρετηθούν όλοι δεν έχουν υπάρξει εντάσεις. Σε λιγότερο από δυο ώρες αναμένεται να έχουν φύγει και τα τελευταία εισιτήρια.



Παράλληλα η Αστυνομία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας σχετικά με τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Παναιτωλικού – Π.Α.Ε. Παναθηναϊκού που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 04-1-2012 και ώρα 17:15 στο Αγρίνιο, στο γήπεδο του Παναιτωλικού, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή τέλεση του αγώνα και η προστασία των θεατών, αθλητών και παραγόντων, ανακοινώνεται ότι:


Απαγορεύεται η προσέλευση οργανωμένων φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στο γήπεδο του Παναιτωλικού.Οι αστυνομικές δυνάμεις θα διενεργούν προελέγχους σε επιλεγμένα σημεία και δεν θα επιτρέψουν την προσέγγιση φιλάθλων στις πόρτες του γηπέδου εφόσον δεν είναι κάτοχοι νομίμων – γνησίων εισιτηρίων».


Πηγή: agrinionews.gr

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη  

http://www.zougla.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης