Έγινε η παράδοση - παραλαβή του Επιμελητηρίου Άρτας


Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα έγινε χθες βράδυ η τελετή παράδοσης – παραλαβής του Επιμελητηρίου Άρτας. 


Παρουσία πολλών καλεσμένων μεταξύ των οποίων ο Βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Παύλος Στασινός, η Αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας Δημήτρης Χουλιάρας και πολλοί επιχειρηματίες του νομού.

Η έναρξη της εκδήλωσης  ξεκίνησε στη νέα αίθουσα συνεδριάσεων με ομιλία του απερχόμενου Προέδρου Ηλία Κοίλια, που έδωσε έμφαση στο δύσκολο έργο που έχει να αντιμετωπίσει το Επιμελητήριο Άρτας στις δυσχερείς οικονομικές συγκυρίες που βιώνει ο τόπος μας. 


Αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του που τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της θητείας του τόνισε με νόημα πως ο Χρήστος Παπάζογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο είναι άξιοι και ικανοί να διοικήσουν το Επιμελητήριο Άρτας.

Το λόγο έλαβε μετά ο νέος Πρόεδρος Χρήστος Παπάζογλου. Αναφέρθηκε στην τεράστια ευθύνη που αναλαμβάνει αυτός και τα μέλη του Δ.Σ, για να δώσουν νέα ανάπτυξη και εξωστρέφεια στο Επιμελητήριο με τη συνεργασία όλων των φορέων του νομού.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς μίλησε για την ανάδειξη των προϊόντων του νομού και για την ανάγκη εξεύρεσης χώρου για τη δημιουργία του Βιοτεχνικού Πάρκου το συντομότερο.
 

Στο ίδιο μήκος κύματος τοποθετήθηκε και ο Δήμαρχος Αρταίων  Γιάννης Παπαλέξης , για τη συνεργασία όλων των φορέων για την επίτευξη δημιουργίας του Βιοτεχνικού Πάρκου.
 

Μετά το πέρας των ομιλιών οι φιλοξενούμενοι ξεναγήθηκαν στους νέους χώρους του Επιμελητηρίου και ακολούθησε δεξίωση στο ισόγειο με μπουφέ.

Ενημερώνουμε ότι η κατανομή αξιωμάτων στο νέο Δ.Σ έχει ως εξής:
 

Πρόεδρος : Χρήστος Παπάζογλου
Ά Αντιπρόεδρος : Απόστολος Κεφάλας
΄Β Αντιπρόεδρος : Χρήστος Κολιός
Γεν. Γραμματέας: Μάνθος Φώτης
Οικονομικός Επόπτης: Κων/νος Παπαδημητρίου.


http://www.monoplio.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ