Αποκαλύψεις-βόμβα για τον βασιλιά της Ισπανίας


Η Eyre στο βιβλίο της τονίζει ότι η βασίλισσα Σοφία δεν έχει βρεθεί στο ίδιο κρεβάτι με τον βασιλιά επί 35 χρόνια

Την... άλλη πλευρά του βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος αποκαλύπτει βιβλίο που συνέγραψε Ισπανίδα συγγραφέας, με τον τίτλο «Η μοναξιά της βασίλισσας». 


Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η Pilar Eyre, ο Χουάν Κάρλος είναι «επαγγελματίας γητευτής γυναικών» που είχε αναρίθμητες ερωτικές σχέσεις, ενώ δεν έχει συνευρεθεί με τη σύζυγό του από το 1976! 

Μάλιστα, η συγγραφέας επισημαίνει ότι η ηλικία του 74χρονου βασιλιά δεν τον έχει... ανακόψει από το να λαμβάνει συχνά ενέσεις βιταμινών και αντιγηραντικές θεραπείες.

Το βιβλίο, που αναμένεται να προκαλέσει εντάσεις στην καθολική χώρα, ισχυρίζεται ότι ο βασιλιάς έκανε την «κίνηση τακτικής» του και στην πριγκίπισσα Diana όταν εκείνη βρισκόταν στη Μαγιόρκα για διακοπές με τον σύζυγό της πρίγκιπα Κάρολο στις αρχές της δεκαετίας του ’80. 


Μάλιστα, το 2004 η λαίδη Colin Campbell είχε ισχυριστεί ότι η πριγκίπισσα είχε ερωτευτεί τον Χουάν Κάρλος ενώ βρισκόταν σε κρουαζιέρα τον Αύγουστο του 1986 και στη συνέχεια τον Απρίλιο του επόμενου έτους.

Επιπλέον, σε επίσημη επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους στη Μαδρίτη, ο Ισπανός βασιλιάς φίλησε περιπαθώς το χέρι της αείμνηστης πριγκίπισσας η οποία φάνηκε να χαμογελά αμήχανα. Η Eyre στο βιβλίο της τονίζει ότι η βασίλισσα Σοφία δεν έχει βρεθεί στο ίδιο κρεβάτι με τον βασιλιά επί 35 χρόνια και αναγκάζεται να παραμείνει σ’ αυτόν τον γάμο «από αίσθηση καθήκοντος». 


Όπως χαρακτηριστικά γράφει η συγγραφέας, κάποια στιγμή η βασίλισσα συνάντησε τυχαία τον βασιλιά με μία από τις ερωμένες του, την ηθοποιό Sara Montiel, σε φιλικό σπίτι στο Τολέδο το 1976.

Η 73χρονη Σοφία αναγκάστηκε να παρακολουθήσει αγώνα ποδοσφαίρου την επόμενη ημέρα όπως απαιτούσε το πρωτόκολλο προτού καταφύγει στο Παλάτι της Zarzuela, την επίσημη κατοικία του ζεύγους, μαζί με τα παιδιά τους. 


Οι σύμβουλοί της την παρότρυναν να παραμείνει σύζυγος του βασιλιά, καθώς ένας χωρισμός θα της στερούσε τα λούσα αλλά και τη δυνατότητα να συμμετέχει στην καλή ζωή των νεόπλουτων.

«Ο ρόλος της βασίλισσας είναι θλιβερός. Είναι η πιο μόνη μοναχική γυναίκα της Ισπανίας!» γράφει η Eyre, ενώ δήλωσε σε συνέντευξή της στο ισπανικό κουτσομπολίστικο περιοδικό Vanitatis: «Η βασίλισσα Σοφία είναι μία γυναίκα προδομένη και πληγωμένη ενώ ο έγγαμος βίος της είναι μία πραγματική τραγωδία. 


Οι πιο κοντινοί φίλοι του βασιλιά με τους οποίους έχω μιλήσει δεν τη συμπαθούν καθόλου». Η Eyre επίσης πρόσθεσε ότι μόλις πέρυσι κι ενώ θεραπευόταν από εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τον πνεύμονα ο Ισπανός μονάρχης είχε ερωτική σχέση με μία 25χρονη Γερμανίδα μεταφράστρια.

Μετά τη συγγραφή του βιβλίου της, η Eyre ενημερώθηκε ότι δεν θα εμφανιζόταν πια στην εκπομπή του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού Telecinco: «Ο σταθμός ακύρωσε την ομιλία για το βιβλίο σου και δεν σου επιτρέπει να συνεχίσεις να εργάζεσαι. Έχεις ακυρωθεί, Pilar, λυπούμαστε», σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού.


ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

 http://www.real.gr/?page=home

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης