Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι Πραμαντιώτες


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Πραμαντιωτών Άρτας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου.  Ο κ. Χρήστος Γκούβας, μέλος του Συλλόγου Πραμαντιωτών Άρτας, γράφει σχετικά με την εκδήλωση: «Όπως  κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στις 22 Γενάρη 2012 πραγματοποιήθηκε το κόψιμο της πίτας του συλλόγου. 


Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του ξενοδοχείου “ΚΡΟΝΟΣ” στις 11:00 π.μ. της Κυριακής και η προσέλευση ήταν άμεση. Λίγο μετά την έναρξη, η αίθουσα γέμισε από χωριανούς και των δύο φύλων και η προσέλευση ομολογουμένως ξεπέρασε τις προσδοκίες. Ίσως για πρώτη  φορά, μετά από κάμποσα χρόνια, παρατηρήθηκε το φαινόμενο να πλαισιώσουν την γιορτή ηλικίες από είκοσι πέντε, μέχρι ενενήντα χρόνων. 


 Αυτό ικανοποίησε ιδιαίτερα το Δ.Σ. του συλλόγου μας και παίρνοντας τον λόγο η πρόεδρος, μας ευχαρίστησε εγκάρδια δηλώνοντας ότι η αθρόα αυτή προσέλευση μας δίνει δύναμη και μας υποχρεώνει να καταβάλουμε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και υπευθυνότητα για τα προβλήματα και την πρόοδο του συλλόγου μας.
 

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος της πόλης και επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου μας Γιάννης Παπαλέξης διαβεβαιώνοντας ότι πάντα θα είναι κοντά στον σύλλογο και από την θέση του ως Δημάρχου, θα φροντίζει άμεσα για την επίλυση των προβλημάτων αυτού με ηθική και υλική συμπαράσταση.


Πήραν τον λόγο και άλλοι χωριανοί δηλώνοντας ότι θα είναι ενεργοί συμπαραστάτες στις εκδηλώσεις του συλλόγου που τον θέλουν να έχει συχνή επαφή με το χωριό μας, το οποίο τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, έγινε πόλος έλξης επισκεπτών και είναι το πλέον ζωντανό χωριό των Τζουμέρκων και οι επισκέπτες φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. 



 Στην συνέχεια αφού έγινε ανάγνωση του απολογισμού της χρονιάς από τον ταμία του συλλόγου  τον Νίκο Τσιλιγιάννη, η πάντα πρόθυμη και χαρούμενη πρόεδρος  μας Ελένη Πάτρα-Κουμπούρα κόβοντας την πίτα ευχήθηκε ολόψυχα σε όλους  καλή χρονιά, υγεία και αγάπη, ανακοινώνοντας με την ευκαιρία αυτή, ότι το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε την διοργάνωση χοροεσπερίδας τον Μάρτιο, καθώς και τριήμερη εκδρομή στην Βουλγαρία στις 17-18-19 Φεβρουαρίου 2012. 

Τέλος με την πίτα προσφέρθηκαν σε όλους από δύο βιβλία ποιημάτων δωρεάν από τον τέως πρόεδρο του συλλόγου και χωριανό μας Βασίλειο Γκογκάκη. Από την όμορφη αυτή γιορτή έφυγαν όλοι κατά ενθουσιασμένοι.
 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην άοκνη πρόεδρό μας και στα μέλη του Δ.Σ. συλλόγου οι οποίοι χωρίς να υπολογίζουν κόπο και χρόνο δουλεύουν όλοι μαζί με αποτέλεσμα η προσφορά τους να είναι τόσο μεγάλη για τους χωριανούς στην Άρτα αλλά και το όμορφο κεφαλοχώρι μας που το ζηλεύουν πολλοί, ασφαλώς με την καλή έννοια».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης