ΑΡΤΑ: Έφυγε ο Γέμος, νέος Πρόεδρος ο Ρίζος

Αλλαγή φρουράς στη Δημοτική Κοινότητα Αρταίων. Στη συνεδρίαση του οργάνου που έγινε τη Δευτέρα, 9-1-2012, νέος Πρόεδρος της Δ.Κ. Αρταίων εκλέχθηκε ο κ. Κώστας Ρίζος και Αντιπρόεδρος ο κ. Δημήτρης Θώδης. 


Ο απερχόμενος πρόεδρος της Δ.Κ. κ. Βασίλης Γέμος ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία που είχαν ενώ σε επιστολή που κατέθεσε προς το Συμβούλιο της Δ. Κοινότητας και την οποία κοινοποίησε στο Δήμαρχο και στον πρόεδρο του Δ.Σ. Δ. Αρταίων ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:«Κλείσαμε ένα χρόνο λειτουργίας του νέου θεσμού της Δημοτικής Κοινότητας με τον Ν. 1852/10 «Καλλικράτης». 

Κάνοντας τον απολογισμό μας μπορούμε να πούμε ότι η παρουσία μας στα δημοτικά πράγματα ήταν σοβαρή και ουσιαστική, όχι μόνο σε ότι αναφέρεται στον Κανονισμό λειτουργίας για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά μας, αλλά και πέραν αυτών, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της πόλης και των οικισμών της.
 

Σημαντικές ήταν οι παρεμβάσεις στην καλυτέρευση της καθημερινότητας του πολίτη που αφορά την καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό, των εργασιών του πρασίνου, (αστικού και περιαστικού),  οι εισηγήσεις μας για τη λειτουργία του ΣΕΣ, για το τεχνικό πρόγραμμα, για το επιχειρησιακό σχέδιο, παρεμβάσεις για αναβάθμιση υποβαθμισμένων περιοχών σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως των Αγ. Αναργύρων, Γλυκορίζου, εργατικών κατοικιών, Ελεούσας κ.λ.π.) προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων και ισότιμη αντιμετώπισή του με το αστικό κέντρο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης